Ako opraviť kaz na prednom zube?
Ahojte už dlhšiu dobu si všímam že medzi prednými zubami mám malú čiernu medzeru ale už je to dosť zväčšenné.
Dá sa to opraviť tak aby to nebolo vidieť ?Alebo o ne prídem?
Budem vďačná za každú odpoveď
Čakaj ešte pár mesiacov a študuj si to pred zrkadlom.😉😉 Samozrejme,že sa to dá opraviť.
Normálne ti to opravia a dajú plombu, ak nemáš už chytene nervy a bude to ešte drahsie
Tiež som mala kaz na predných zuboch - zozadu, čiže ja som ten kaz nevidela. Zubárka mi ho opravila, čiže o zuby som neprišla. Ale úprimne nerozumiem načo čakáš, keď ten kaz už dlhšie vidíš 🙂
@luccija no a bolestivejsie. Moj muz takto hazarduje s hornou dvojkou a nevie sa dokopat. A to mna videl pol roka minimalne s bolestami zubov.
Dalsie 3 mesiace pred tymto, som mala zuby citlive na chlad, ale myslela som si, ze to je od jedneho zuba, co som mala uz rovenu plombu na krcku a ustupilo mi dasno a tam mi zachadzalo vsetko, hlavne mi vadila voda izbovej teploty, studena. Toto sa opravilo a potom znova. A nakoniec to bol.kaz pod starou plombou na vedlajsom zube. Steny by som skriabala od bolesti. Strasne. Ale neda si povedat.
Čím dlhšie budeš vyčkávat, tým komplikovanejsie to bude opraviť. Kaz sa šíri a bude musiet vŕtať väčšiu plochu.
Ďakujem

Toto ti povie najlepšie zubár,v čom je problém a ako ho najlepšie ošetriť.
Už dávno si mala tam ísť,keď je to už dlhšie,čo pozorujes tu medzeru. Veľa kazov sa dá opraviť bez problémov,aj ustupujuce ďasná (pokiaľ je medzera medzi zubmi)sa dajú liečiť,len treba ísť na stomatológiu,a čím skôr.