Ako podporiť slabú imunitu?

11. feb 2022

Ahojte, ako podporiť imunitu ? V novembri 2021 zápal močových - atb.
01/2022 zápal priedušiek, potom podozrenie na zápal myokardu. Na priedušky -2 atb.

Aktuálne som v karanténe, čakám na výsledok PCR po stretnutí s pozitiv. Covid prekonaný 02/2021, pred rokom. Som očkovaná, avšak pociťujem už slabú nádchu, bolesť svalov, hlavy, hnačky. Ak to nebude omicron, tak opäť nejaká viroza :(

Beriem probiotiká, vitamíny no imunita je slabá. Lepí sa na mňa všetko :/

juliasb
11. feb 2022

No v našom čreve žije 39 trilionov baktérií, ktoré zabezpečujú väčšinu našej imunity. Antibiotika zabíjajú baktérie a nerozoznanie medzi dobrými a zlými. Teda si si zabila velke množstvo probiotickych baktérií a teraz ti pomôže maximálna dávka probiotik aka je možná pre tvoj vek, vitamin D, vit C, Zinok, Imunoglukan. 30 minút aktivny pohyb denne, cestvy vzduch min hodina denne, vela fermentovanej zeleniny (ale musí byť skutočne fermentovana kvôli vysokým dávkami probiotik- dá sa ľahko fermentovat doma), veľa jogurtov so živými kultúrami, nakladanej kysnuté kaputy kvôli probiotikam.

kacena4
11. feb 2022

ja nemozem imunoliecbu tak mi dr odpirucila na zn8zen7 imunitu hlivu ustricovu, 1000kove C, 4000kove D

uhnakova
11. feb 2022

betaglukany, idealne v kombinacii s vitaminmi. Ja s detmi beriem od septembra Imunix a mame velmi fajn zimnu sezonu. Raz sme boli chori na jesen (nebol to covid) a teraz mali deti covid s lahkym priebehom (dcerka dva dni zachripnuta a trosku nadcha, syn tri dni zvysena teplota, unava a slabost). Po minule roky mali deti v zime aj opakovane anginy, takze podla mna nam Imunix naozaj pomohol. K nemu si este davame navyše vit. C - my dospeli 1000 mg/den, deti 500 mg/den.

milivanilka
12. feb 2022

Ja si posilňujem imunitu CBD olejom a bylinnými kapsulami...

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
shopingshop
Odpoveď bola odstránená
Zobraz