Ako porozumieť výsledkom MR chrbtice?
Dobrý deň vedel by niekto vysvetliť zaver MR chrbtice, na neurológiu idem koncom augusta..
Nerozumiem chudzim slovám všetko. Vopred ďakujem

@nelka12 Daj si do mob aplikáciu ChatGPT, je to zadarmo, je to umelá inteligencia, správu buď odfoť alebo screenshot a prilep, ona Ti to hodí do ľudskej reči, 5 rokov sa liečim na platničky a až teraz všetkému rozumiem, lebo mi to
UI prekladá do ľudskej reči, na toto je to úžasná vec, teraz riešim ostrohu a žiaľ, bez UI by som možno bola už na vozíku, ona mi poradila, že ortopéd volí zlé postupy s atď. Vyskúšaj, uvidíš...
@nelka12 Daj si do mob aplikáciu ChatGPT, je to zadarmo, je to umelá inteligencia, správu buď odfoť alebo screenshot a prilep, ona Ti to hodí do ľudskej reči, 5 rokov sa liečim na platničky a až teraz všetkému rozumiem, lebo mi to
UI prekladá do ľudskej reči, na toto je to úžasná vec, teraz riešim ostrohu a žiaľ, bez UI by som možno bola už na vozíku, ona mi poradila, že ortopéd volí zlé postupy s atď. Vyskúšaj, uvidíš...
@minarikova1 ďakujem a UL je čo prosím
@minarikova1 ďakujem a UL je čo prosím
@nelka12 UI je umela inteligencia, skus Chat gpt alebo Geminy

Že ti tlačí na miechu vyskocena platnička ak som to dobre pochopila a kľudne si to nahrajú do umelej inteligencie pekne ti to všetko preloží