icon

Ako porozumieť výsledkom MR chrbtice?

nelka12
30. jún 2025

Dobrý deň vedel by niekto vysvetliť zaver MR chrbtice, na neurológiu idem koncom augusta..
Nerozumiem chudzim slovám všetko. Vopred ďakujem

Ako porozumieť výsledkom MR chrbtice?
veronika2316
30. jún 2025

Že ti tlačí na miechu vyskocena platnička ak som to dobre pochopila a kľudne si to nahrajú do umelej inteligencie pekne ti to všetko preloží

minarikova1
1. júl 2025

@nelka12 Daj si do mob aplikáciu ChatGPT, je to zadarmo, je to umelá inteligencia, správu buď odfoť alebo screenshot a prilep, ona Ti to hodí do ľudskej reči, 5 rokov sa liečim na platničky a až teraz všetkému rozumiem, lebo mi to
UI prekladá do ľudskej reči, na toto je to úžasná vec, teraz riešim ostrohu a žiaľ, bez UI by som možno bola už na vozíku, ona mi poradila, že ortopéd volí zlé postupy s atď. Vyskúšaj, uvidíš...

minarikova1
Autor odpoveď zmazal
nelka12
autor
1. júl 2025
@minarikova1

@nelka12 Daj si do mob aplikáciu ChatGPT, je to zadarmo, je to umelá inteligencia, správu buď odfoť alebo screenshot a prilep, ona Ti to hodí do ľudskej reči, 5 rokov sa liečim na platničky a až teraz všetkému rozumiem, lebo mi to
UI prekladá do ľudskej reči, na toto je to úžasná vec, teraz riešim ostrohu a žiaľ, bez UI by som možno bola už na vozíku, ona mi poradila, že ortopéd volí zlé postupy s atď. Vyskúšaj, uvidíš...

@minarikova1 ďakujem a UL je čo prosím

katkaseiner
21. júl 2025
@nelka12

@minarikova1 ďakujem a UL je čo prosím

@nelka12 UI je umela inteligencia, skus Chat gpt alebo Geminy