icon

Ako prebieha návšteva psychiatra po pôrode?

15. apr 2025

Ahojte, objednala som sa k psychiatrovi nakoľko sa mi zhoršil stav po pôrode druhého dieťaťa, a už to totálne nezvládam takže potrebujem už odbornú pomoc. Chcem sa spýtať chodila ste niektorá popri deťoch psychiatrovi? Ešte som nebola ako to prebieha.

nynia
15. apr 2025

Podobne ako u psychologa porozprava sa s tebou a potom na konci navrhne liecbu bud lieky alebo odporuci psychologa na terapie...

guudy
15. apr 2025

Normalne, prides, popyta sa ta, co potrebuje, ty povies, s cim mas problem…proste pokecate. Podla potreby psychoterapia a lieky.

marsmykkok
15. apr 2025

len prvý krát nechod s dieťaťom, lebo prvé vyšetrenie môže trvať aj hodinu-dve ak to lekár neodflákne a nebude chcieť len úkon pre poisťovňu. Bude sa ťa pýtať na všetko, aktuálne ochorenia, detstvo, ochorenia v rodine, či si mala predtým už nejaké problémy, či sú nejaké psychické ochorenia v rodine, aké máš teraz zamestnanie a tak, proste komplet anamnéza.

leonakr
15. apr 2025

Ahoj,som na rodičovskej a chodím k psychiatrovi🙂.Ak pociťuješ ,Že sa máš zle tak gratulujem k dobrému rozhodnutiu👍.Neviem ako si myslela popri deťoch?Že ich chces brat so sebou?Ja si nájdem "nejakého pestúnka"pokým zbehnem na kontrolu.Neťahám ich tam.