Ako prebieha návšteva psychiatra po pôrode?
Ahojte, objednala som sa k psychiatrovi nakoľko sa mi zhoršil stav po pôrode druhého dieťaťa, a už to totálne nezvládam takže potrebujem už odbornú pomoc. Chcem sa spýtať chodila ste niektorá popri deťoch psychiatrovi? Ešte som nebola ako to prebieha.
Normalne, prides, popyta sa ta, co potrebuje, ty povies, s cim mas problem…proste pokecate. Podla potreby psychoterapia a lieky.
len prvý krát nechod s dieťaťom, lebo prvé vyšetrenie môže trvať aj hodinu-dve ak to lekár neodflákne a nebude chcieť len úkon pre poisťovňu. Bude sa ťa pýtať na všetko, aktuálne ochorenia, detstvo, ochorenia v rodine, či si mala predtým už nejaké problémy, či sú nejaké psychické ochorenia v rodine, aké máš teraz zamestnanie a tak, proste komplet anamnéza.
Ahoj,som na rodičovskej a chodím k psychiatrovi🙂.Ak pociťuješ ,Že sa máš zle tak gratulujem k dobrému rozhodnutiu👍.Neviem ako si myslela popri deťoch?Že ich chces brat so sebou?Ja si nájdem "nejakého pestúnka"pokým zbehnem na kontrolu.Neťahám ich tam.

Podobne ako u psychologa porozprava sa s tebou a potom na konci navrhne liecbu bud lieky alebo odporuci psychologa na terapie...