Ako prekonať strach a zvládnuť úzkosť?
Ahojte, ako ste riešili úzkosti strach ?
Z ničoho nič mi začne byt zle, hrudník búšenie návaly tepla, musím ísť okamžite ísť ľahnúť..
hrudník ma boli stále a som stále v strach že sa niečo deje so mnou alebo sa mi niečo stane,
Mám aj Neurol doma asi pól roka, neužívam ho len keď to je fakt nevyhnutne ze mam veľkú úzkosť …
Pocity na vracanie, báť sa ísť von medzi ľudí..
Ako ste si s tým poradili vy ? Je tu niekto kto prekonáva tiež úzkosti ? Ďakujem 🙂↔️
@egonsk ja sa bojim, keď mi príde z ničoho nič zle tak mám strašný strach.. síce je to o niečo menej ako keď som tieto stavy dostávala prvý krat.. bála som sa chodiť von.. teraz je to trocha lepšie, no keď je to vážne dám si neurol ale neužívam ho vôbec iba keď to je fakt nutne a nezvladam situáciu
@maria1023 ja uzivam lieky uz dlho ale vačšinou sa snazim bojovat sama
@otvorena no keď ma začne hrudník bolieť, pocit na zvracanie tak dokážem myslieť len nato..
keď mi prišiel takýto stav prvý krat v živote, nechápala som čo sa deje, tak som bezala na pohotovosť, mylslea som že zomieram..
bála som sa chodiť von, len doma som bola zatvorená 2 týždne vkuse, nedokázala som ísť nikam, jedine kde som mala istotu bola moja izba.
@maria1023 Tak ono sa ľahko povie že nemyslieť to isté mám ja a nebolo to lepšie musela som vyhľadať odbornú pomoc a ešte aj psichologa toto neje zázrak že zmizne

@maria1023 chrbtica môže súvisieť s úzkosťami...vyvolávať psychosomatické problémy.