Ako riešiť ADHD u dospelých?
Ahojte hladam info, kde sa da riesit ked mam podozreniena ADHD u dospeleho cloveka? Vie niekto poradit, ako postupovat.?dakujem😊
@lonely66 mne napr vždy druhí hovorili, že som čudná, ale nevedeli to špecifikovať. Aj mama, aj manžel, ale my si aj navzájom povieme, že sme rodinka čudných 😂, aj sám človek cíti, že je iný. Myslím, že to opísali dobre, že všetko nás stojí oveľa viac energie. Nie som diagnostikovana, ale nebudem intaktna určite.
@biba_18
@samik88 aj ja som bola povazovana za neposlusne dieta.
Keby ludia vedeli co take dieta oreziva, ked mu ten mozog nonrlane tresti v hlave. Ze nir je kam utiect...uz chapem aj autistov...ked ich nieco extremne rozrusi... Ja by som si niekedy tiez volali radsej smrt ako zit s mojim mozgom bez liekov.to je utrpenie.
@samik88 mna to dostalo az k deoresii a uzkosti... Ale aj s manzelom sme vtedy mali tazke obdobie... Dom,male dieta, oraca ziadna pomoc... Unava... Atd. Plus ta hlava v neustalom kolotoci...
Teraz beriem AD ale idem v stredu za psychiatrom a poviem mu vsetko toto. A poprosim ho o zmenu lircby s AD na hyperakivitu. Ak mi to pomoze tak budem najstatnrjsia na svete. Lebo moje problemy vonkajsie uz pominuly.
@lonely66 ja napr fakt nechcem a neviem funogvat v tom choase...okrada ma o pritomny okamih...a ja chcem zit svoj zivot v pokoji. Aj v Bozom ale aj vo vlastnom....
Neberiem ti to, moze sa stym clovek pasovat cely zivot. Ale ja nemam silu... Bojovala som cely zivot... Az som nakoniec ochorela... 😔

@biba_18 Tak to je pre mňa nový pojem ten ambivert a sedí to aj na mňa 🤭 . Ďakujem za ozrejmenie ,budem teda naďalej sledovať syna a snažiť sa to riešiť.