Ako riešiť alergickú reakciu po deodorante?
Zienky stala sa mi taka chulostiva vec. Cela som sa vyhadzala pod pazuchami, svrbi to, pali to..take ako spalena koza. Normalne v noci ani spat nemozem. Pouzivam tuhe Borotalco, doteraz som nemala ziadny problem. Nechapem, co sa stalo. Dnes som doma, tak som si ho nedala, natrela sudocremom...ale aj tak to velmi svrbi 😬 co si na to dat? Nevyzera to pekne.
@petamich fenistil mam...dufam ze to cim skor prejde...🙃
No skús candibene alebo niečo podobné. Ak nepomôže, tak Locoid alebo iné kortikoidy. Ja som to dostala po Adidase spreji pred 15 rokmi. Odvtedy, ak si dám antiperspirat s hlinikovymi solami, som v prdeli.
@ivuska027 ja som to doteraz nikdy nemala..ale vlastne som to pomiesala s novou rexonou, mozno ta nesadla 🤨
@ivuska027 ako prosim viem ktore nemaju tie hlinikove srajdy?
Ja som to mala po FAčku, stipalo to neskutočne. Poriadne som si to umyla a natrela Fenistilom a prešlo to ale teda otras, červené mapy mi bolo vidno na koži ešte tuším 3 dni.
Ja sa len okrajovo spytam.nebola si chora v poslednon case?nebrala si lieky?lebo mne sa presne toto stalo pred 10 rokmi po angine liecenej penicilinom.po 10 dnich uzivania penicilinu kedy mi absolutne nic nebolo zacalo to nenapadne prvy den brneli mi pery po balzame druhy den svrbel ma deodorant stipali a palili pazuchy a na treti den som sa skoro zadusila vo vani ked som sa sprchovala s rokmi pozivanym FA-ckom a na hlavu nabrblala Shaumu sampon stiahlo mi hrdlo a myslela som ze je po mne...letela som hola do kuchyne do lekarnicky pre dithiaden.. nakoniec sa z toho vyklula alergia ktoru spustil prave ten 10 dni uzivany penicilin..
@ivuska027 ano na tychto sprejoch to pisu, no ja pouzivam tuhe a tam som to nevidela.
@saxana000 nie vobec, ani chora, ani atb..ani nic som nezmenila.
Asi teda najlepšie prestať ho použivať alebo ho zmeniť za iny najlepšie prirodny .U nas zauživany
organicky kremovy deodorant na citlivu pokožku
bez hlinikovych solí ,predchadza draždeniu a svrbeniu a krasne vonia obsahuje kokosovy a
mandľovy olej a bambudske a kakaove maslo
je proste skvely
https://zerotoxic.sk/products/soaphoria-organic...
@nikoletkaa32 po naneseny uschne? Ja nemam rada ani gulickove, ked to je mokre. A je ucinny?
Ano má rychlu vstrebatelnosť je velmi dobry .
Ja som asi 3x pouzila novu Rexonu, to budem mat asi z toho 🙈
@ivuska027 dakujem..budem si to viac vsimat, doteraz som nemala problem a koza som skusila Rexonu, co v robote odporucali, a mozno mi to ta sposobila.
Idem zblaznit ako to svrbi. Snad sa toho zbavim
No mne sa to rozsirovalo, až to mokvalo nakoniec 🙈 Pýtaj si v lekárni ten locoid. Ak Ti ho nedajú, obvodna snáď môže napísať (inak asi len kožná).

Mas doma nejake antihistaminika? Zodac, Claritine, Fenistil kvapky...pripadne skusit natriet Fenistil kremom ak mas