Ako riešiť bolesť zuba pod mostíkom?
Ako sa rieši, keď začne bolieť zub pod mostíkom? Dá sa ošetriť cez mostik alebo ho treba dať dolu? Ďakujem.
@augustovkaa treba dať dolu a naspäť už nedajú , vlastna skúsenost
@anonym_e77acc To je dosť blbé. To by som chodila s obrusenymi zubami kym by mi nevyrobili nový? O 2 týždne idem na dovolenku a dnes začal byt citlivý.
@anonym_e77acc Najviac ma štve, že ho mám len 2 roky a stál dosť penazi
Chod rano k zubarke ako bolestivy pacient. Vyberie ti ho, vycisti mostik a osetri co treba, pozrie, ci tam nie je zapal. Manzelovi tak robila zubarka uz niekolkokrat, vzdy mu ho dala naspat a nechodil ako "zralok" po svete.
Chod rano k zubarke ako bolestivy pacient. Vyberie ti ho, vycisti mostik a osetri co treba, pozrie, ci tam nie je zapal. Manzelovi tak robila zubarka uz niekolkokrat, vzdy mu ho dala naspat a nechodil ako "zralok" po svete.
@lucibka no presne, ide o predné zuby. Ísť s prednymi zubami ako žralok by bolo parádne 🙄
@augustovkaa tiež ma pred dovolenkou začal bolieť zub pod mostíkom. Prevrtal mostík až k zubu, vyčistil a o 3 dní vyplnil kanáliky, mala som zapal okostnice, o pol roka kontrola.
@augustovkaa tiež ma pred dovolenkou začal bolieť zub pod mostíkom. Prevrtal mostík až k zubu, vyčistil a o 3 dní vyplnil kanáliky, mala som zapal okostnice, o pol roka kontrola.
@zuzuky tak super, že ste to stihli vyriešiť pred dovolenkou a že ti ho nemuseli dat dolu. A hlavne že si nemusela na dovolenke hľadať zubára
Netreba davat mostik dole. Zubar vyvrta, osetri a opat zaplni miesto. Robili mi to uz viac krat.
Netreba davat mostik dole. Zubar vyvrta, osetri a opat zaplni miesto. Robili mi to uz viac krat.
@slava76 ďakujem, som sa toho obávala
@augustovkaa nemusí sa dávať dole, prevŕtajú cez mostík a ošetria zub.