icon

Ako riešiť bolesť zuba pod mostíkom?

augustovkaa
22. júl 2025

Ako sa rieši, keď začne bolieť zub pod mostíkom? Dá sa ošetriť cez mostik alebo ho treba dať dolu? Ďakujem.

anonym_e77acc
22. júl 2025

@augustovkaa treba dať dolu a naspäť už nedajú , vlastna skúsenost

augustovkaa
autor
22. júl 2025
@anonym_e77acc

@anonym_e77acc To je dosť blbé. To by som chodila s obrusenymi zubami kym by mi nevyrobili nový? O 2 týždne idem na dovolenku a dnes začal byt citlivý.

augustovkaa
autor
22. júl 2025
@anonym_e77acc

@anonym_e77acc Najviac ma štve, že ho mám len 2 roky a stál dosť penazi

lucibka
22. júl 2025

Chod rano k zubarke ako bolestivy pacient. Vyberie ti ho, vycisti mostik a osetri co treba, pozrie, ci tam nie je zapal. Manzelovi tak robila zubarka uz niekolkokrat, vzdy mu ho dala naspat a nechodil ako "zralok" po svete.

augustovkaa
autor
22. júl 2025
@lucibka

Chod rano k zubarke ako bolestivy pacient. Vyberie ti ho, vycisti mostik a osetri co treba, pozrie, ci tam nie je zapal. Manzelovi tak robila zubarka uz niekolkokrat, vzdy mu ho dala naspat a nechodil ako "zralok" po svete.

@lucibka no presne, ide o predné zuby. Ísť s prednymi zubami ako žralok by bolo parádne 🙄

zuzuky
22. júl 2025

@augustovkaa tiež ma pred dovolenkou začal bolieť zub pod mostíkom. Prevrtal mostík až k zubu, vyčistil a o 3 dní vyplnil kanáliky, mala som zapal okostnice, o pol roka kontrola.

augustovkaa
autor
22. júl 2025
@zuzuky

@augustovkaa tiež ma pred dovolenkou začal bolieť zub pod mostíkom. Prevrtal mostík až k zubu, vyčistil a o 3 dní vyplnil kanáliky, mala som zapal okostnice, o pol roka kontrola.

@zuzuky tak super, že ste to stihli vyriešiť pred dovolenkou a že ti ho nemuseli dat dolu. A hlavne že si nemusela na dovolenke hľadať zubára

slava76
23. júl 2025

Netreba davat mostik dole. Zubar vyvrta, osetri a opat zaplni miesto. Robili mi to uz viac krat.

augustovkaa
autor
23. júl 2025
@slava76

Netreba davat mostik dole. Zubar vyvrta, osetri a opat zaplni miesto. Robili mi to uz viac krat.

@slava76 ďakujem, som sa toho obávala

janka1011
23. júl 2025

@augustovkaa nemusí sa dávať dole, prevŕtajú cez mostík a ošetria zub.