icon

Ako riešiť často nafúknuté brucho?

5. apr 2025

Ahojte ako riešiť nafúknuté brucho? Nieke to mocc extra no cítim to často. Kúpila som si supergreens, ale to asi nepomôže

nynia
5. apr 2025

Ja som mala nafuknute z intolerancii na lepok. Takze najlepsie je to riesit z dr. alergo/gastro a na zaklade vysledkov vybrat vhodnu liecbu resp. prevenciu.

larahc
Odpoveď bola odstránená
minenkaa
5. apr 2025

Musis len zistit co ti to sposobuje

vakatko
5. apr 2025

Skús kefír.

autor
5. apr 2025

@minenkaa no len to že ako

minenkaa
5. apr 2025

Pis si dennik ,co ked,kedy jes ,kedy si nafuknuta,v akej casto cyklu si,ci si mala stres,napriklad moze ta nafuknut aj ked rychlo vypujes studenu vodu ,horucu kavu

autor
5. apr 2025

@minenkaa nafúknutá som po každom jednom jedle hocikedy

minenkaa
5. apr 2025

Tak skus enzymi na travenie,,pomalsie jest,menej jest ,ako casto jes

autor
5. apr 2025

@minenkaa jem tak 5/6x denne, malé porcie. Vyvážene jedlá. Jem dosť pomaly, priateľ vždy na mňa čaká aj 10 minút kým dojem

minenkaa
5. apr 2025

Tak skus jest dva krat do dna.mne napriklad toto viac vyhovuje ako casto krat ,vlastne cely den jes

autor
5. apr 2025

@minenkaa no to mne nevyhovuje, keď jem malo krát za deň je mi na odpadnutie

guudy
5. apr 2025

Smer obvodak, on ta nasmeruje dalej

autor
5. apr 2025

@guudy obvodačka mi povedala že som precitlivelá a mám ist na masáž a do sauny 🙃

minenkaa
5. apr 2025

Tak potom ries u lekara

viestta
5. apr 2025

Eliminacna dieta sa pouzva na urcenie toho co sposobuje problemy
https://www.medirex.sk/blog/eliminacna-dieta-po...

autor
5. apr 2025

@viestta písala som že je jedno aká to je potravina, po všetkom som nafúknutá

viestta
5. apr 2025

Tak presne toto je na eliminacnu dietu, zacina sa varenou ryzou a mrkvou, postupne sa pridava a zistuje co sposobuje problemy

lucialucy43
5. apr 2025

Skus uźivať fenikel to je na to učinné

vakatko
5. apr 2025

Môžeš mať nedostatok kyselín a tráviacich enzýmov v žalúdku, jedlo tam kvasí, to nafukuje. Kefír podporuje trávenie, prečistí tráviaci trakt a ozdraví črevnú mikroflóru, obsahuje probiotika, enzýmy aj kyseliny... tiež kiwi, citrón, ananás...

janickacrazy
5. apr 2025

Môžeš mať nejakú alergiu alebo intolerancie na mlieko, lepok a to je vo väčšine jedál, takže máš problémy neustále.

panonia
5. apr 2025

Mne tak bolo zle z mlieka a chleba ešte ma aj celé telo svrbelo.....jednoducho som prestala jesť mlieko, mliečne výrobky, múku jem uplne mininálne ...už si ani nepamätam kedy som bola nafúknutá. Skús bezlaktozove jedla, obmedz múku a uvidíš.

simsalabim
5. apr 2025

Mozes len hadat, sla by som k dr. Ja som bola takto nafuknuta pri Sibo.

bzuco
6. apr 2025

Odporucam preliečit Hylakom forte. 3x denne 1polievkova lyžica pred jedlom. Mne to velmi pomohlo.

libusak
6. apr 2025

Na to je gastroenterolog, nie MK

hatsepset
6. apr 2025

Ja po všetkom čo má kvasinky ....kvások, droždie....proste všetko čo kvasi. Najhoršie pečivo a pivo. Alebo aj keď dlho nejem a potom sa najem hocičo tak ma zduje. Tiež nemám alergie ani intolerancie