Ako riešiť problémy po liečbe Helicobactera a snaha o bábätko?
Ahojte, minulý rok nejako v marci mi zistili helicobacter. Liečila som sa 3komb.antibiotika, vyliečila som sa plne, bola som aj na gastro na hadicu a všetko bolo ok. Helicobacter sa ale vrátil v novembri...zas atb 2komb. problém je, že on je asi preč, ale trable so žalúdkom zostali. Stalo sa Vám to? Je to z tých atb? Stále mávam kyselinu alebo ma boli žalúdok. Beriem teraz masticha, pomáha, ale stále nie je ideálne. Nepijem kávu, nejem čokoládu, veľa som aj diétovala posledné týždne ale už by som sa chcela vrátiť trochu, tak jem bežnejšie a už je zas horšie. Čo by to mohlo byt ? Mohla sa vyvinúť nejaká alergia na niektorú potravinu napr? Vredy to vraj nebudú tie sa dlho vyvíjajú a minule na gastre všetko ok. Vraj ani žiadne ochorenie ale to dr.hovori bez ďalšieho gastra či odberu krvi. Idem zajtra zas na kontrolu, požiadam o krvné testy a skúsim si vypýtať znova hadicu, ale dovtedy zošaliem... navyše sa snažíme o bábätko a odratavam sekundy do ďalších plodných dní, teraz neviem, či to mame skúšať alebo radšej zas čakať kým sa to zrovna
..čas beží a už teraz budeme mat ak sa podarí veľký vekový rozdiel medzi deťmi, už naozaj nechcem čakať a veľmi by som baby chcela ...mám sklerozu multiplex a tiež len ,,obmedzený,, čas, prispôsobený liečbe a ktovie dokedy budem v tomto super stave, proste chcem to dieťa už, ale zas musim byt aj fit predsa... neviem vôbec čo robiť, ak máte niekto chuť, dajte nejaký komentár a možno sa niekde posuniem...🤣🤗 ďakujem