icon

Ako riešiť svalovú bolesť zadku a nôh?

9. mar 2024

Baby nemávate to niekto ? Čím to môže byt ?
Už dva dni cítim hlavne len keď stojím , či behám brutal bolesť v zadku , iba zo zadu stehna a lýtka zo zadu , až miestami keď dlhšie stojím do kŕču ako keby, nevladzem normálne stať … keď si sadnem to skoro necítim len v zadku trochu …

A teraz mám z toho strach lebo moja svokra má rakovinu , už metastázy v celom skelete a viem že sa časti sťažovala že ju boli zadok a nohy 😫 tak si to hneď spájam.

pribinak
9. mar 2024

Doplň magnezium, najlepšie chelat

jamimo
9. mar 2024

môže to byť Piriformis syndróm, alebo...Mne presne takéto symptómy začali pri problémoch s platničkami 🤷‍♀️

tuippo
9. mar 2024

ischias a pravdepodobne prasknutie platničiek v lumbálnej chrbtici

marticka85po
9. mar 2024

To bude od krizovych platniciek.

autor
9. mar 2024

Fakt? Ale v krízovej časti nič necítim. Len ten zadok , nohy, lýtka a najviac teda keď stojím. Teraz som si žehlila vlasy a ako som stala na mieste som musela vkuse preskakovať lebo sa mi to stupňovalo , to ako keď mám “nervózne nohy”

lizatko1009
9. mar 2024

Z chrbtice, mňa momentálne tak bolia co sa neviem donaťahovať, daj si magnézium s pocvic

jamimo
9. mar 2024

ja som mala herniu disku L4 L5 S1, jedna z toho prasknutá ale chrbát ma nebolel 🤷‍♀️ Len zadok a stehno vzadu, preto si obvodná lekárka myslela že Piriformis syndróm. A pritom ischias, ako sa píše vyššie. Ja som sa nedala uchlácholiť, 👉 smer neurológ.
Skoré zlepšenie prajem.

luccija
9. mar 2024

Môžeš mať len stiahnuté nejaké svaly skrátené...sprav si strečing, alebo z krížov niečo seknute

autor
9. mar 2024

Ja už cítim takú bolesť aj v rukách 😒 no je mi divne normálne sa bojim že mi nejako zlyháva organizmus 😒

roka84
9. mar 2024

Presne takto to za ako mne, bolesť zadok, zadná strana stehná a lýtka...extruzia platničiek 😞 + tromboza v tej nohe na zadnej strane stehna smerom ku kolenu. Nezanedbávať si to, navstiv neuroga a cievneho lekára

rozculena
9. mar 2024

v krížoch nemusíš absolútne nič cítiť.Mne vystreľuje bolesť do stehna a je to z krížov.