icon

Ako riešiť zalahnutie v ušiach po chorobe?

22. mar 2025

Baby, poraďte mi, lebo ma už picne. Pred cca 2-3 tyždňami som bola chorá, nádcha, nič hrozné, klasika. Odvtedy mám však večer a ráno zapchatý nos, pričom mi aj zalahne v ušiach. Je to nepríjemné, najmä ráno. Cez deň si to absolútne neuvedomím. Deje sa to odvtedy, ako som bola chorá. Ranné zalahnutie sa pomaly vytratí, že si to ani neuvedomím. Aj to, že mam hocikedy plný nos..
Poradite mi niečo? Mám íst na nejaké stery z nosa? Príp. niečo z lekárne?
Ďakujem

anketkarka
22. mar 2025

Na dutiny je mojou prvou voľbou sinupret akut. A poctivo fukať stále nos. Asi by som sa aj nahriala, alebo naparila nad morskou slanou vodou. Ak Ti nezaberie toto, tak výter a asi budú potrebné ATB.

stellarstar
22. mar 2025

Si už mala byť dávno u orl

katesocka
22. mar 2025

Choď na ORL a medzitým si začni kvapkať kvapky do nosa, nie sprej

euka210
22. mar 2025

Kvapky do usi z lekarne. A kludne aj k dr, po nadche su zapaly vnutorneho ucha casta komplikacia.

autor
22. mar 2025

@euka210 nemyslim si, ze je to zapal. Kedze mna nic neboli. Cez den vsetko v poriadku, vecer, ako lahnem do postele, tak mi zapcha nos - zvycajne len jednu nosnu dierku, tu, na ktorej strane lezim. Rano sa zobudim so zalahnutym jednym uchom, ale trva to mozno 15 minut a potom uz je vsetko ok.. som myslela, ze su to len nejake dozvuky z tej choroby, lebo nadchu som mala riadnu, co nezvyknem. Ale zastavim sa minimalne v lekarni

autor
22. mar 2025

@anketkarka ked ja nemam ani co fukat 😏 mne zapcha jednu dierku, ale absolutne nemam co fukat. Ale skusim sa naparit, to mi nenapadlo! Dakujem