Ako rýchlo sa dá zvyknúť na kompresné pančuchy?
Ako dlho Vám trvalo zvyknúť si na kompresné pančuchy? Mňa z nich noha bolí.Neviem, či to je len o zvyku, alebo nejaký problém. Ďakujem.
Ahoj, mala som ich po slerotizácii kŕčovej žily a to bolo na tom najhoršie, natiahnuť a fungovať v tých kompresných pančuchách celé dni (zo začiatku aj noci). Celé to obdobie 6-8 týždňov som trpela a čakala, kým ich nebudem musieť nosiť.
Ahoj, mala som ich po slerotizácii kŕčovej žily a to bolo na tom najhoršie, natiahnuť a fungovať v tých kompresných pančuchách celé dni (zo začiatku aj noci). Celé to obdobie 6-8 týždňov som trpela a čakala, kým ich nebudem musieť nosiť.
@ika02 aj ja idem a teda skusobne ich obcas nosim ale ma z nich nohy bolia, ze ci to je normalne....
@ika02 a take tie stehenne si mala ze?
No je to taký nepríjemný tlak, že mňa to až bolelo, ale pomohlo, žila zmizla. Teraz 6 rokov po, už by bolo treba znova ísť, ale to navliekanie tých pančuchy na odrádza.
No je to taký nepríjemný tlak, že mňa to až bolelo, ale pomohlo, žila zmizla. Teraz 6 rokov po, už by bolo treba znova ísť, ale to navliekanie tých pančuchy na odrádza.
@ika02 dakujem za odpoveď....presne aj ja to tak mám....chcem sa opýtať doktora ci aspoň môžem tie s otvorenou špičkou....
@jeiny mas spravnu velkost?
Ja som mala kompresne podkolienky prvykrat v auguste pocas dlheho letu a parada, mala som ich na sebe dokopy cca 15 hodin
@tenerifka pomerala som si nohu a lekár mi predpísal túto veľkosť, tak neviem snáď áno...sa ho na to ešte spýtam....ma to dosť tlačí aj po kolenom ked zohnem nohu
@jeiny nemala by bolieť. Na aký problém ich používaš ?
Ja mám opuchy a keď si ich dám príde veľká úľava.

práveže nohu mi stiahlo a bolo po bolesti.
zvykla som si hneď.