Ako rýchlo sa zotaviť po vracaní?
Vcera od rana mi zacalo byt tazko…Vyeskalovalo to do toho,ze v case od 13-19h som zvrcala 5x a 3x velka potreba.Mala som pocit,ze to nikdy neskonci.O bolestiach hlavy ani nehovorim.Vcera rano ako mi uz zacalo byt divne som si dala cierne uhlie…Islo von..Vzdy po troskach som sa snazila pit.Islo von.Mala som dost.Hlad vobec necitim.Uz mi je lepsie.Odrovnalo ma to do postele od 13h doteraz.Bolesti hlavy ustupili.Keby ste casom citili hlad akoby ste zacali jest a čo pit?Ako by ste postupovali aby Vam co najskor bolo ok?Bojim sa aby sa to zas nezopakovalo.Cely kolobeh.Pripisujem to k viroze.Nakolko kolega a kolegyna mali herpes ona na puse a on pod bradou.A kolegovi bolo v jeden den aj zle…Ostal doma.
Každé telo je iné. Mne tak raz na pohotovosti radili kolu. Ale ja tie bublinky nedávam, na žalúdok pre mňa nedobre. Mne pomáhajú sucháre, ak nemám tak opečená hrianka, len varené zemiaky, voda. Ak už je lepšie, tak banán s ovsenými vločkami, Birell svetlý. Mala raz musela dietovat skoro 2 týždne kým sa telo spamätalo.
@anketkarka mne hovorili,ze kola ale vyprchana…Otvorit ju a nechat akoby odlezat a potom si z nej dat…
@dadka1997
@anketkarka
@miriam11 Vidis na ryzu som aj zabudla…
Dakujem Vam za info
ahoj ja mám osvedčené piť vodu s trochou citrónovej šťavy, dávala som to aj deťom a vždy zabralo , vyskúšaj. ale hlavne po trochách. Z jedla sú dobré slané tyčinky, ryža, vývar.... ale to až tak ked sa trocha polepší, veľa zdravia 🍀
@denissi Dakujem❤️

Viroza a nasadit dietu hlavne pit vela tekutín