Ako sa pripraviť na vyšetrenie syndrómu lepivých doštičiek?
Ahojte, urppstred novembra mam vysetrenie syndromu lepivych dosticiek. 10 sni pred vysetrenim sa mam vyvarovat liekom ako je ibalgin, paralen a pod., nemam pit kavu, ine kofeinove napoje a ani alkohol, taktiez bylinkove caje a nemam jest ani cesnak alebo kurkumu. Vie mi este niekto v niecom poradit comu sa mam este vyhnut? Dakujem
@lonely66 dakujem za rady, snazim sa byt v pohode ozaj aj ked to prave teraz takto nevyzera. Len som chcela dodrzat vsetko ako sa ma kedze idem na to prvy krat. Preto som tak aj zareagovala kedze hned si pisala ze prehanam a som nenaormalna a hystericka. Akosi som uz vybuchla kedze som sa slusne spytala a dostala som taketo odpovede. Prepac mi ak som bola na teba neprijemna. Vo vztahu je vsetko ok a manzel chce tiez dieta... Samozrejme nepanikarim ze nikdy deti mat nebudem ale je to pre mna dolezite skratka aj spravne postupovat pri vysetreniach kedze nezarabam tisicky eur a nepotrebujem za niektore vysetrenia platit viac krat zato ze som nieco dodrzala zle to je vsetko.
@lonely66 preboha to rozhodne nie, takto skoncit teda nechcem. Dohodli sme sa ze dame 2 pokusy kedze tiez nie sme najbohatsi a ked nic tak si prinajhorsiom adoptujeme. Tiez nam nechcem kvoli tomu znicit vztah alebo zivot. Vidis, a to som ani mevedela ze sa z toho takto pribera. Viem ze niekomu je z tych hormonov zle ci co ale toto som nevedela. Teda zatial som to este takto do podrobna nestudovala iba tak povrchovo ze ako sa pri IVF postupuje a pod. Bola by som ovela radsej keby sa to podarilo prirodzene. Kym si na to nasetrime sa nam mozno aj zadari. Ktovie... Uz sme 2 roky bez vysledku.
Mne kazali len rano na lacno. Nejest od pol noci a nepit tiez. Inak nic....
Klud, neboj sa, ....drzim palce. 🙂
@lonely66 dakujem, nuz u uvidime ako bude. Adopcii sa nebranime tam ma len trosku stresuje to cakanie :/ ale to je este dost daleko a mame pred nami zatial ine veci tak uvidime ako sa to vyvinie 😅
@snowflakenel zaujimave a mne vraveli ze mam vela pit 😯 nechapem ako je mozne ze niekde tak a ine inak
Ano, aj pit vela. Napriklad manzel mal hustu krv z toho, ze v lete malo pil. Aj hlava ho bolela.