Ako sa vyrovnať s dlhotrvajúcou chorobou?
Ste aj vy chorí? Ja už nevládzem,drží sa má to týždeň,mám z choroby vysoký tlak boli má už žalúdok z tých tabletiek a sirupov. Čo sú to za hnusne bacile čo sa tam dlho držia :(
Nebola som este tento rok chora... ale tyzden to niekedy proste trva, este vydrzat
Ja už som na nervy,inokedy som fit raz tri štyri dni teraz sa to hrozne ťahá. Úplne nevládzem,je mi hrozne zle už . Prajem vám nech ste zdravé
@anonym_autor mne sa to urcite tiez nevyhne, kedze pracujem s ludmi, co prichadzaju z pevninskej Europy, a nosia nam sem vsetky virusy. Ja si ale nemozem dovolit marodovat, takze dam Ibuprofen na horucku a bolest, nasadim rusko a idem do prace. Vacsinou mam za 3 dni po chorobe, takto som robila s covidom aj s chripkou B, nenakazila som ani manzela, co so mnou pracuje, ani zamestnanca, ani klientov. Nikdy ale neberiem atb, ani sirupy na kasel ci nadchu, nic.....len ten ibuprofen (detsku davku 200mg).
práve som pozerala že naposledy som mala začiatkom decembra zapál oka... brala som atb do oka... od vtedy som u dr nebola... možno ma pár krát bolelo hrdlo to si dám hneď na začiatku kloktadlo glimbax a som fit... držím palce po chorobe vitamín D ber aspoň 2000 lebo 1000 je málo na nakopnutie imunity...
U nás sme tiež všetci chorí. Ale zase ja som zvyknutá, že ma to držieva dlho (kvôli štítnej a oslabenej imunite). Minulú zimu som sa ledva doliečila a o chvíľu som bola zase chorá.
práve som pozerala že naposledy som mala začiatkom decembra zapál oka... brala som atb do oka... od vtedy som u dr nebola... možno ma pár krát bolelo hrdlo to si dám hneď na začiatku kloktadlo glimbax a som fit... držím palce po chorobe vitamín D ber aspoň 2000 lebo 1000 je málo na nakopnutie imunity...
@mimaapeto ďakujem za radu 🙂!
U nás sme tiež všetci chorí. Ale zase ja som zvyknutá, že ma to držieva dlho (kvôli štítnej a oslabenej imunite). Minulú zimu som sa ledva doliečila a o chvíľu som bola zase chorá.
@anonym_d909e9 to je hrozne, tiež si myslím že do konca roka ešte budem raz
Pokiaľ sa ťa to drží už týždeň mala by si navštíviť lekára.
Pokiaľ sa ťa to drží už týždeň mala by si navštíviť lekára.
@januska12323 asi ano máš pravdu, ja som nebola roky u lekára s chorobou. Stále sa nejak podomácky liečim volnopredajnymi vecami
Ja som na tom rovnako, skoro nikdy nebývam chorá, teraz ma to drží už druhý týždeň.. beriem už druhé antibiotiká (antibiotiká mám po xy rokoch) a necítim výraznú zmenu.
@anonym_autor Osvedčilo sa mi užívať počas choroby Cecko,Decko,Zn a Se.Rychlejsie sa uzdravím
@januska12323 asi ano máš pravdu, ja som nebola roky u lekára s chorobou. Stále sa nejak podomácky liečim volnopredajnymi vecami
@anonym_autor kazdy den si napusti lavor horucej vody s epsomskou solou a vymacaj si nohy aspon 15 minut. Za 2-3 dni uvidis zmenu
My sa držíme ale v maminej robote ja takmer kazdy chorý. Covid, hnačky, chrípky..
Každý deň dobre požuj a zjedz 2 klinčeky. Pridaj do stravy omega3 a probiotické jedlá.
Ze dlhotrvajuca choroba 😂 Az tyzden trva 🙈
takto - tyzden nie je dlhotrvajuca choroba. To by sme sa museli bavit o 3 tyzdnoch a viac. Nezabudaj, ze v dnesnej dobe sme velmi uponahlani a vsetko potrebujeme stihnut, mame vela prace, vela povinnosti, ktore za nas nikto nespravi a preto na seba velakrat nezmyselne tlacime. Samozrejme clovek je pri chorobe nervozny hlavne preto, ze stale citi, ze mu nie je dobre, nespi, ma bolesti a pod. Logicky. Na druhej strane dovolis si oddychovat ? Byt v klude a len tak sediet ? Realne sa liecit nie len liekmi, kvapkami a prirodnymi vecami ale oddychovat. Lebo tym naberas energiu a tvoje telo moze viac bojovat s chorobou. A po chorobe dalsi tyzden sa pomaly dostavat do kopy. Postupne. Toto si vsak malokto moze dovolit a preto sa na nas vsetkych choroby lepia kazdu chvilku lebo poriadne sa nedostaneme z jednej a imunitne nie sme v poriadku a chytime dalsiu. Tu hore ti poradili vela dobrych veci avsak kazda choroba ma svoj cas, kazde telo potrebuje urcitu dobu aby sa pozbieralo a velakrat nic neuponahlas. Bezne tyzden minimalne na kazdu chorobu je normalny cas na vyliecenie, takze sa nestresuj, ukludni sa a nahod si do hlavy mantru "a toto prejde, aj toto je docasny stav". Vybavene 😉
@anonym_autor Ja som mesiac. Ani nie chorá ajko dráždivy, dusivý kašeľ. Vybrala som ATB,pretože som dva týždne nespala kvôli kašľu. Nemala som bolesť hrdla, ani sople nič, len dusivý kašeľ a bolesť priedušiek.Dobrala som ATB a už zase väčší kašeľ.
@anonym_autor Bola som 2 tyzdne chora a to nezvyknem byvat chora a ked uz,tak to za 2-3 dni prejde. No ale tentokrat to bol ozaj masaker.

z leta sme sli pomaly do zimy, ideal pre choroby