icon

Ako sa vyrovnať so stresom z detskej alergie?

13. feb 2025

Ahojte, syn je od 1 roka multialergik zistili sme to po dlhej dobe az v nemocnici ked sme boli hospitalizovaný... do jeho druhého roka som to brala v pohode lebo však z toho vraj môže vyrásť. Potom odstupom času som sa začala v noci vždy medzi 2-3 ráno budiť nato že nesmie napríklad arašidy.. orechy pritom to viem ale keď sa zobudím musím sa s tým vysporiadať a prijať to znova a znova ! Akoby som sa to práve dozvedela. Cez deň si to až tak nepripúšťam. Srdce počujem až v ušiach. A googlim čítam si o alergiach a nespím až do rána a cez deň ledva navarím.

deti95060810
13. feb 2025

depresie resp. diagn. určuje lekár...
ak sa v noci budíš a máš problémy so zaspatím - depresie to môžu byť.
ráno si unavená, ledva stojíš na nohách. okolo obeda sa stav zvykne zlepšovať. ku večeru OK.

balerina2025
13. feb 2025

pritom deti maju ovela ovela vaznejsie diagnozy ....

nin12345
13. feb 2025

To znie skor ako posttraumaticka

luccija
13. feb 2025

Sama si vyvolávas úzkosť a potrebuješ si o tom čítať a strašiť sa... to je ako obsedantno kompulzivna porucha

pink_lady
13. feb 2025

moj krpec ma alergie pomaly navsetko co si spomenies...Od psenice cez lepok, arasidy, vajco.................................................. taaaky zoznam mame...Nie ste v tom sami, viacere mame take deti...Ano, je to tazke prijat a prisposobit sa tomu. To co popisujes, su skor uzkosti podla mna, lebo je to taka zataz psychicka ...Myslim ze by ti pomohol autogenny trening...alebo riadena relaxacia bezpecneho miesta...

zuzinabila
14. feb 2025

Z tohto jedneho symptomu co pises depresia asi nie. Skor posttraumaticka s.p. alebo uzkostna p.