Ako sa zbaviť akné po vysadení antikoncepcie?

ribelina
11. nov 2012

Po 6tich rokoch užívania hormonálnej antikoncepcie je moja pleť v katastrofálnom stave. Čo pomohlo Vám? Kozmetika mi nepomáha ani očistné čaje. Som zúfala, zvažujem znovu nasadenie HAK (ako krajné riešenie).

desszi
11. nov 2012

Tiez som si tym presla, mala som tvar plnu drobnych akoby pluzgierikov, na pohmat posobila ako "raspla". Nic konkretne som proti tomu nerobila, pouzivala som nadalej rovnaku kozmetiku, cistenie pleti, mozno castejsia navsteva kozmeticky je vhodna, ale ono to chce len cas, odide to same, ked sa telo "precisti" a zbavi sa nejakeho sajrajtu, co v tom bol, zial aj cez kozu na tvari. Co sa tyka casoveho horizontu, u mna to trvalo cca 3 mesiace.

jankapok
11. nov 2012

Mne sa po vysadení HAK brutálne vyhádzal chrbát, trápila som sa s tým skoro rok, pomohlo, až keď mi kožná predpísala ZINERYT, odporúčam.

kukucka1979
12. nov 2012

mne pomohol nechtikovy krem od justu.

peta1510
12. nov 2012

Ocistne caje tiez sposobuju vyhadzanie,pretoze vyplavuju z tela necistoty.Ja momentalne uz vyse dvoch mesiacov uzivam zinok a pupalku a konecne sa mi zda,ze to zacina mat odozvu.Je ale fakt,ze minuly mesiac som podstupila 3x cistenie pleti chemickym peelingom,tak asi jedno s druhym.A dalsia vec,nejedz vela sladkosti,po x rokoch som zitila,ze aj to mi nerobi dobre.

miriem
12. nov 2012

Ja ked som vysadila HAK, tiez to bola katastrofa ☹ Potom som otehotnela a dostalo sa do uplne najhorsieho stadia, som sa hanbila s takou tvarou aj chodit do prace, veru som si aj neraz kvoli tomu poplakala. Na koznom mi na to nic nemohli dat, lebo som bola tehotna. A nakoniec mi pomohlo asi az dojcenie- alebo mozno sa po porode nejak zmelila hormonalna nerovnovaha v tele, ale treaz je to omnoho lepsie. Sem ta mi este nieco vyhodi, ale je to omnoho omnoho lepsie. jazvicky mi ale zostali.
Niekde som citala, ze pomahla odkyslenie organizmu. Pohladaj na nete nejake odkyslovacie kury.

adel22
12. nov 2012

Vraj pomáha púpalkový olej, ale osobne nemám skúsenosti.....

magdalena572
15. nov 2012

Ahojte, poradila mi kamoška, pomohla mi sada Clear Action od Nu Skin (čistiaca pena, toner, denny krem a nocny gel), je to síce drahšie, ale pomáha a po registracii cez kamošku som mala 30% zľavu. Upravila som aj trošku stravu a bolo po probléme.