icon

Ako sa zbaviť bolestivej afty v ústach?

10. jan 2025

Zienky ja už nevladzem ako to boli skúsila som snad všetko ,ta afta je veľká a strašne bolestivá ,čo mi môže ešte pomôcť niečo overené :( nehovorím že som biely aft nemala ale akože toto je extrém aj slinna žľaza ma boli z toho aj zub akoby a aj ucho už skoro tiež :/

Ako sa zbaviť bolestivej afty v ústach?
domkakvet
10. jan 2025

Odskusane nemam, ale v lekarni maju na to vodicku a vraj pomaha aj Betadin, mne zatial vzdy postacilo umyt zuby viac krat za den a ustna voda.

veve234
10. jan 2025

Ja trpim aftami odmalička. Veľmi odporúčam striekať na to JOX alebo ešte na vatovú tyčinku si dať Herbadent. Obidve dostupné v lekárni. Ja ich kombinujem. Vždy po jedle. Nič dráždivé, štipľavé, kyslé, ani “ostré” čo to môže dráždiť nejesť. Do týždňa dvoch to zmizne. Držím palec aj na nohe

monkop
10. jan 2025

Riboflavin alebo bkomplex forte a potierat herbadentom na vatovu tycinku, ja teraz ce, vianoce pri viroze som ich mala v hrdle asi 10 naraz...

simulienka2207
10. jan 2025

Pani, ja tiež som už párkrát mala.. Ale nikdy až takto ako popisujes. Ja si zvyknem dat propolisovu tinktúru 🤷‍♀️ Neviem, či je to ok, ale mne pomáha.. A 2 dni po všetkom.

msnesquik
10. jan 2025

Ja mam aktualne pri zube uplne hore a boli ma polka tvare 🫠 zabera mi bkomplex forte...zbytocne si tam nezdaraj, nech si tam este nepridas..vcera som potrela zriedenym tea tree oil

sovica
10. jan 2025

Nepomôžem Ti, ale súcitím s Tebou, lebo mám momentálne presne to isté. Bolia ma z tej afty aj zuby aj ucho. Najlepšie mi je, keď si vyčistím zuby, vypláchnem ústnou vodou a potom som v kľude - nejem, nepijem, nerozprávam🙈 Včera som nasadila B-komplex.

mata90
10. jan 2025

Ja odporúčam od Andreja Medveďa sprej M33 . Nič lepšie som doteraz nemala, aj na afty aj na herpes. Odskúšané , mala som afty , nastrieľala a ráno po aftách ani stopy.

cyberk
10. jan 2025

Tenky platok cesnaku na polhodku nechat tam, a na vecer na odstrihnutom tampone (na odlicenie) dat alpu a nechat posobit celu noc.

vanilkovazmrzka
11. jan 2025

Vola sa to “afta”.
Na utlmenie bolesti ti pomoze silny vyvaz zo salvie alebo tantum verde kloktadlo, inak sa to len musi zahojit a musis to pretrpiet