ˇAko sa zbaviť depresie?

20. apr 2021

Ludia, co vam pomaha na depresiu? ja mam uz dlhsie strasnu depresiu a neprechadza. myslim ze v tomto obdobi nic cim by som trpela sama ale velmi tazko sa mi teraz uz premaha. v praci sa mi nechce na nikoho ani usmiat ani sa s nikym rozpravat, strasne sa musim premahat vobec m a nezaujimaju debaty kolegov co kto robil co ma nove :( neviem sa z nicoho tesit a najlepsie mi je samej, ked sa nemusim s nikym rozpravat s nikym byt. aj v minulosti som mavala zle obdobia ale toto teraz to je daleko horsie :(

zuzka10175
20. apr 2021

To, čo sa vám deje môže mať príčinu aj v tele... u mňa to bola znížená funkcia štítnej žľazy, u vás to môže byť spojené s niečím iným, alebo aj to isté. Bolo by dobré pozrieť sa na celkový stav organizmu a urobiť si test zdravia. Ak máte záujem, napíšte mi ss, môžem vám pomôcť.

halabolka
20. apr 2021

Vyse roka beriem AD, vyskusala som vsak niekolko druhov a kombinacii. Depresia presla po par mesiacoch, no silne uzkosti/tetania zostavali aj napriek tomu. Pomohol mi na ne az magnosolv

autor
20. apr 2021

@halabolka ako sa ti prejavuju tie uzkosti? ja som tiez celkom v koncoch a pri obycajnych rozhovoroch sa mi chce plakat, trasiem sa, nohy, hlava, ked stojim a tie nohy sa mi zacnu trast je to neprijemne vtedy sa bojim ze dostanem zachvat a bez slova uteciem z toho miesta :( horsie ze v praci sa mi to deje, je to trapne a myslim ze si to uz kazdy vsimol, ze som uplne nervozna, roztrasena.

halabolka
20. apr 2021

Podobne, tras v rukach, az silne krce obcas. K tomu sa mi tazko dycha, az sa dusim. Tiez som to mala dlho v praci a urcite si to na mne kazdy vsimol. Vyzerala som ako vyplasene dieta, co sa vsetkeho a kazdeho boji.

autor
20. apr 2021

@halabolka aj ja to tak mam. ked mam nejaku vypätu situaciu, ale ani nemusi byt vypäta, len obycajny rozhovor treba s nadriadenym tak sa zadychavam ako keby som maraton bezala, ked sa postavim pri tom tak mam pocit ze sa mi nohy podlomia a spadnem, ako sa mi trasu. presne aj ja vyzeram ako take ustrachane decko.
ten magnosolv ti pomohol teda?

halabolka
20. apr 2021

Ja som vzdy mala tak trochu strach z autorit, na rozhovory s nadriadenymi som sa hodiny psychicky pripravovala a bolo mi to neprijemne. Tie uzkosti to len zhorsili, velakrat som sa zakoktala a mala chut sa prepadnut pod zem. Magnosolv pomohol, citim sa podstatne lepsie, ale je na predpis. Beries aj AD?

autor
20. apr 2021

@halabolka je to tazke tieto situacie, aj pre mna takisto, ja ked sedim oproti niekomu tak sa neviem ani do oci pozriet, cela sa trasem a neviem co so sebou, v tej chvili sa mi chce rozrevat a utiect.
AD neberiem, ani nechcem, ked tak by som chcela nieco na prirodnej baze ale AD u mna nepripadaju do uvahy, hoci teda stavy mam na silne AD...

duracellko
20. apr 2021

diagnozu depresia nemusis mat, i tak sa samozrejme mozes citit zle, mne vyrazne pomaha brat vapnik, horcik, selen, vitaminy: d3, bkomplex - hlavne b12, c,
nedostatok tychto latok moze sposobovat depresiu, skus aj psychoterapiu, alebo literaturu o asertivnom pristupe

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
20. apr 2021

@cocolino234 co to je za olej? ake ma ucinky? vyskusala by som, ak ma pomoct, tak urcite.

lucimax
20. apr 2021

Skús brat lubovnik bodkovaný v tabletkach, malo byť to byť prírodné AD. Psychoterapeut by mohol byť tiež fajn. Nebud v Tom sama. Drž sa ;)

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
halabolka
20. apr 2021

@cocolino234 myslim, ze je uz legalne od marca tohoto roku. Opravte ma ak sa mylim.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz