icon

Ako sa zbaviť ploštíc??

cakamebabo
30. jan 2020

Dobry deň. Prosím poraďte mi ako sa zbaviť ploštic... Presťahovali sme sa do nového krásneho bytu nikto tu pred nami po rekonštrukcii nebýval no mesiac po šťastnom bývaní sme zistili že tu su plostice, mam 2 malé deti ide ma z toho poraziť 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Strana
z2
jani321
3. aug 2022

@ina222 tak sa musíš riadit pokynmi, oni musia vedieť. Asi záleží aj aký postrek majú oni.
Nám to striekal sused, čo má menšiu firmu, ten nám kázal len na 2 dní uzavrieť byť, aby sa podusili. Potom som normálne umyla podlahu savom, ale nie až k stene, nechala som asi 30cm od steny bez umytia. A potom asi po 5 dnoch som preventívne striekala biolit lebo som sa bála, keď sa budú tie vajíčka liahnut. Ale tebe keď povedali tak, že nemáš umývať, tak asi neumyvaj. Neviem ti poradiť. Prepáč. Ja som šťastná, že u nás to takto dopadlo. Že to nebolo také trápenie ako mnohí opisujú.
A ste aj stále dostipani?

ina222
3. aug 2022

@jani321 nie štípance nemáme ... ale urobím tak ako ty dnes poumuvam savom a zajtra by mali zase prísť striekat volala som im predchvilou že som našla v kúpeľni

jani321
3. aug 2022

@ina222 aj im ju odloz tu plosticu, aby videli, že naozaj.

ina222
3. aug 2022

@jani321 priateľ ju hneď zabil takže ...ďakujem pekne za pomoc aspoň takúto...veľa si mi pomohla

tesla28
7. okt 2023

@ina222 dobrý večer, ako Vám to potom dopadlo ? Mam podobný prípad ako vy. DAKUJEM a info

Strana
z2