icon

Ako sa zbaviť roztočov z podušiek?

5. jan 2025

Ahojte môj priateľ včera večer roztrhal omylom poduške starú čo ma 15 rokov a nechal ju tu v posteli na druhý deň ma uz všetko svrbelo a teraz som si našla toto môžu to byt roztoče ? Ako sa toho zbavím prosím ? Mal to už niekto ?

Ako sa zbaviť roztočov z podušiek?
petamich
5. jan 2025

Roztoce nestipu, na roztoce mozes mat alergiu, ktora by sa prejavila napr. svrbenim celeho tela, opuchom oci a sliznic, alergickou nadchou ale urcite nie po roztrhnuti obliecky, kedze roztoce proste v tom pradle su...toto vyzera ako stipance regulerne, cize to roztoce nebudu, natri si to fenistilom a ak mas doma nejake antihistaminikum napr. zodac kludne si daj aj ten

slaviivals
5. jan 2025

Moze to byt aj kozna forma alergie. Daj si nejake antihistaminikum

miadi
6. jan 2025

@petamich texhnicky dodatok ze ludia nie su alergicky na roztoce ale na ich 💩. ( daju sa zabit v sušiċke ale Treba ich opakovane kazdy tyzden )

petamich
6. jan 2025

@miadi odpadnem 😂 tak to som teda fakt nevedela (myslim o tych 💩)

viestta
6. jan 2025

Coho sa chces zbavit? Stipancov ci roztocov. S roztovmi je teraz jednoducha robota, vyhodis vankus na par dni na mraz a mas vybavene. Ked ho chces zbavit roztocovych vykalov, tak ho este operies. Bud v pracke alebo ho odnes do cistiarne, pripadne daj presypat perie do novej sypkoviny v cistiarni peria (ak je plneny perim).

miadi
6. jan 2025

@petamich ani bakterie v ustach nerobia kazy ale ich 💩 su acidicke 🤓Cize kaz vznikne ked nam moc se💩do ust bakterie.