icon

Ako sa zbaviť škrípania zubov?

evinna82
23. dec 2024

Prosím o radu,alebo pomoc,v poslednej dobe škrípem xo zubami,partner chudák sa nemôže vyspať. Viem,že je to psychika,čítala som o tom všeličo.Ja sa cítim po psychickej stránke dobre,užívam si život,baví ma práca,všetko je u mňa v poriadku.Nedeje sa to u mňa každú noc,ale raz ma natočil bolo to ako v horore.Nechcem prísť o zuby....Má s tým niekto skúsenost ďakujem

simona109
23. dec 2024

Ja som si u zubarky dala vyrobit chranic ale zle sa mi v tom spalo a vadilo mi to v ustach. Pomohlo mi hlavne ked som cez den nezatinala zuby. Treba si uvedomit ze to dost casto nevedome robime😅 A tiez ked som za den zjedla aspon 1 jablko alebo nieco taketo tvrde na com sa unavi sanka

laurinka27
23. dec 2024

Mozes si dat vyrobiť ochrannú dlahu na zuby alebo dat pichnúť botox do massetera.

luccija
23. dec 2024

@evinna82 chránič od zubára.A jogu či šport na nervy🙂to môže byť podvedome aj môj muž a moja svokra to robia.Je ti na nervy spať pri takom človeku a môžeš mať bolesti hlavy, krku sanky

biba_18
23. dec 2024

u zubárky zubnú dlahu … nie je to iba záťaž na zuby, ale aj na kĺby sánky… takže dlaha…

biba_18
23. dec 2024

@simona109 pomôcť cez deň nezatínať zuby je mať jazyk na podnebí… kde ho máš automaticky ty?

simona109
23. dec 2024

@biba_18 o spodne zuby oprety. Roky sa mi to podarilo kontrolovat ale po porode mi to zatinanie zubov nastupilo znova

biba_18
23. dec 2024

@simona109 tak trénovať - vedome dávať jazyk na podnebie. vždy keď si spomenieš…

dari226
23. dec 2024

Odporucam meditaciu pred spanim