Ako si ubrať pár ročkov pomocou make upu?

alica1811
30. aug 2015

Ahojte 🙂
Žienky mám pocit, že po nanesení make-upu, vyzerá moja pleť o 5, možno aj viac rokov staršie. Som z toho sklamaná, pretože kvôli svojim pleťovým nedostatkom je pre mňa make-up, žiaľ každodenná rutina. Používam korektor, taktiež si zosvetľujem tmavšie miesta na tvári, avšak stále z toho nemám dobrý pocit.
Žienky, máte nejaké rady, ako vyzerať s make-upom sviežo a hlavne mlado? 🙂 🙂 🙂
Ďakujem krásne 😉

katarinamarkova
30. aug 2015

@alica1811 to chce kvalitny make-up, ktory ti presne sadne, vsetko zarkyje a hlavne nebude vyzerat umelo. vyskusaj ine znacky, ine odtiene.....ak mas moznost popros nejakeho predajcu kozmetiky je ich xy, nech ti pomoze vhodny make-up najst....vyskusajte rozne druhy, rozne odtiene

alaguema
30. aug 2015

@alica1811 takto pridávajú roky krycie krémy s púdrovou zložkou, hlavne tie, ktoré sú označené že by mali byť matné. Tým sa treba po 30-tke určite vyhnúť, zvýražňujú každú vrásočku. Veľa robí aj vhodná podkladová báza a tieňovanie tváre. Ak nanesieš jeden odtieň na celú tvár, tak tá tvár vyzera plocho a nepôsobí sviežim dojmom. Ten práve vytvára zvýraznenie lícnych kostí a niektorých bodov na tvári v závislosti od toho, akého tvaru je tvoja tvár. Treba sa s tým pohrať a hlavne nájsť make-up, ktorý ti vyhovuje. Je to individuálne, čo sedí mne, nemusí tebe.

mummy01
30. aug 2015

@alica1811 vybrat si spravny make-up nieje jednoduche. Ale v zasade plati cim viac rokov mas tym dolezitejsie he vybrat si ten spravny. Ak potrebujes korektor tak odporucam skor "kamuflaz",je kremovejsia a nemusis jej naniest tolko ako korektoru lebo ma lepsie krycie schopnosti. Treba ju na miesto vklepkavat,nie vtierat. S make-upom ti nikto nepomoze,sama musis najst ten spravny a oplati sa donho investovat aj trochu viac penazi lebo ak ten nesedi tak cele licenie je potom onicom. Ale v zasade plati ze menej je viac, ak mas spravny make-up netreba ti ho davat vela na tvar lebo prave hruba vrstva make-upu zostaruje.

viera27
30. aug 2015

Makeup skus rozjasnujuci, v ziadnom pripade zmatnujuci. A nasledne na spravne miesta trochu matneho bronzeru a naopak pod oci a pod obocie atd rozjasnovac. S tymto sa da zhruba suhlasit http://prezenu.noviny.sk/c/krasa-a-moda/licenie...