Ako ste rsa liečili z hraničnej boreliózy?
Ahojte, zistili mi hranicnu boreliozu, v Decembri to bolo 1,3 v Maji 1,10 teraz uz 1,54 mam aj priznaky ako opuch klbu na ruke, bolesti klbov kosti, zvysene teploty, unava bolesti hlavy, reumaticky problem vyluceny,AVSAK nedali mi ziadne anitbiotika ze vraj to neni na antb liecbu. Prosim vas , stretli ste sa niekto s tymto problemom? ak ano, ako ste dalej postupovali Dakujem za kazdu odpoved
@reny73 nie, sama som si nastudovala problematiku a skusala som vsetko mozne, aj Buhnerov protokol.
@pasikavamacka myslíš že bez nich by si sa nevyliečila?
Mám na mysli iba s pomocou antibiotík od Ďurovskej by si sa nevyliečila?
@reny73 to neviem povedat. aj Durovska dava byliny a doplnky. nedava cisto len ATB. po ukonceni ATB liecby dava este doliecovaciu kuru bylinami. ale veci sa mali tak, ze ja viac rozumiem do bylin ako Durovska, prevzala som to do vlastnych ruk. Ja sa zase nevyznam do ATB, co je jej parketa. vyliecila som sa kombinaciou atb a alternatvnych metod
@pasikavamacka ale kto ti predpísal antibiotika?
Tiež ty sama?
Alebo si chodila k Ďurovskej?
@reny73 ved pisem ze Durovska ma liecila antibiotikami. sama som si skusala len doplnky a byliny
@pasikavamacka nemala si obavy že sa to môže nejako vylučovať navzájom s jej liečbou?
@pasikavamacka ahoj mozem sa ta opytat,ako si sa liecila na boreliozu a ake doplnky pouzivala,??Mam hranicne hodnoty ale citim sa po dobrati ANT zle,kosti,klby.Mohla by si minprosim poradit?????Dakujeeem
@huginko02 liecila som sa na BCB Clinik v Bratislava, sukromna klinika Mudr. Durovskej https://www.borelioza.sk/ liecila som sa 2 roky nepretrzite ATB a plus doplnky a po vysadeni ATB este 1 rok bylinny protokol podla Stephena Buhnera. Protokol ti mozem poslat alebo sa pridaj do FB skupiny Lymská borelioza, chlamydie,koinfekce, paraziti, viry a RS
@pasikavamacka
@pasikavamacka Ja som z PO,takze Blava je pre mna dost ani nie financne,ale casovo narocna pri praci a 2 detoch..mohla by si mi prosim pteposlat ten protokol ak ho noekde mas ulozeny???Dakujem
@pasikavamacka
@lola1308 dobry den, ako ste dopadli, zacali ste sa liečiť? Erika
@lola1308 dobry den, chcela by som sa opýtať ci ste sa nakoniec zacala liečiť na boleriozu, ja som tiez hranicna..s priznakmi, ďakujem erika
@erikapeter zdravim ako ste sa liecili?
@pasikavamacka dakujem za tvoj blog, vo vsetkom mas pravdu vo vsetkom s tebou suhlasim dokonca som sa zasmiala si super vdaka ze si ho napisala 😃
@erikapeter nakoniec, mi bolo potvrdene reumaticke ochorenie... prednostkou na infekcnej klinike mi bolo povedane ze zvykne vychadzat hranicna borelioza pri reumatickom ochorení
@pasikavamacka ahoj, a dostala si sa z toho uz uplne alebo sa stale liecis?
@tomas_simon neliecim sa, som ok, bolo to ako na hojdacke ale ak sa aj imunita oslabi, viem to dat dokopy tinkturami z Buhnerovho protokolu. Neberiem nic teraz
@tomas_simon Ahoj písal si, že berieš tinktury z Buhnerovho protokolu, prosím ťa kde ich kupuješ a ktoré? My sme si už predtým písali... ja som teraz bez ATB od 10/2021, je mi celkom fajn, už len taká unava a bedrové klby ma bolia, ale inak dá sa.
@erikapeter tu su kompletne protokoly podla typu infekcie, su tam rozpisane byliny https://onlyx.com/collections/buhner
@pasikavamacka ďakujem za odpoved
Dobry deň, je tu niekto, kto je aktualne na liecbe u Mudr.Durovskej. Ja sa liecim u nej od júna ..Dakujem
@ave1 ahoj, ja o jula 2021
@pasikavamacka
Ahoj prosim ta neposlala by si aj mne ten protok ak ho este mas? Bola by som ti velmi vdacna. Dakujem velmi pekne

@pasikavamacka
A všetky tie doplnky ti naordinovala táto doktorka?