Ako účinne bojovať proti úzkosti?
Ahojte, prosím vás ako bojujete prostí uzkosti ?
Mňa dosť často bolieba na hrudi a ide mi to až ako konci alebo resp. Začína krk toceni hlavy akoby som to niekedy nebola ja je to veľmi nepríjemné ako s tým bojujete ? Lieky nechcem no asi to bude nutné ...za každú radu veľmi pekne ďakujem ❤️
Tak toto úzkosť nebude
@stellarstar a čo to teda bude ?
@saskarena úzkosť vyzerá veru inak môj to ma ale takto sa u neho neprejavuje. U teba to bude krčná chrbtica, vnútorné ucho... treba ísť k dr
Je to úzkosť. Má veľmi veľa príznakov...
@stellarstar chodím aj ku ORL a všetko v poriadku masáž krčnej tiež
@saskarena A mas len tieto priznaky alebo aj akoby strach? Uzkost je aj psychicky/nervovy stav, nielen bolest na hrudi a tocenie hlavy. Nemusi to byt strach z niecoho konkretneho, moze byt aj taky neurcity, taka stiesnenost, napatie, problem sustredit sa.
@marianarem áno to zažívam veľmi často
@saskarena ja mávam ako príznak úzkosti aj tocenie hlavy...zacala som brat AD, cca po mesiaci vsetky príznaky vymyzli. Tlak na hrudi, stazene dýchanie, problémy so spánkom, nervozita, citová nestabilita, krce v rukách, bolesť hrudnej chrbtice, niekedy tocenie hlavy/závrat, atď ... Avšak najskôr som absolvovala radu vyšetreni, rozbor krby, pecenove testy, sono tráviacej sústavy, endokrinolog, pneumolog, neurológ...vylucili organicku pricinu
@saskarena bola si u psychiatra? Ja som bludila chodením po lekároch rok. Rok strachu, úzkosti, paniky...boli lepšie a horsie obdobia....dlho som trpela panické ataky, magnézium nepomáhalo. Mohla som si usetrit tento čas, keby som isla skôr lekárovi. Konecne môžem prezit deň bez toho aby som riesila čo mi je. Ze sa mi zle dýcha, alebo mám krce, nieco má bolí, mám úzkosť, som nervozna alebo nedokazem vyjsť z postele, alebo som neuveriteľné unavená, bez energie. S liekmi sa citim konecne ako zdravý človek.

skús dlhodobo magnézium - dobrý je aj magnerot - kúpiš v lekárni
persen - najsilnejší volnopredajný liek - uživaj min. 2-3 týždne aby si videla - cítila výsledok
ak ti nič nepomôže tak potom k lekárovi - predpíše niečo silnejšie.