icon

Ako účinne potlačiť stres a zvládnuť ťažké obdobie?

melissa_19
12. feb 2024

Ahojte, aktuálne si prechádzam veľmi ťažkým obdobím hlavne vo vzťahu. Z prace ma vyhodili, napriek tomu mam každý deň chaos. Do toho má partner podvádzal a navalila som si toho na seba moc keďže som im ešte aj naplánovala stretnutie aby som ho pristihla. Extrémne sa trápim a vyčerpáva ma to cítim v sebe ze potláčam extrémne veľa hnevu smútku stresu.. vrátilo sa mi trasenie rúk a nôh.. nespavosť zároveň únava potrebujem niečo na uvoľnenie kľudne aj niečo po domacky (okrem horúcej vody) dosť by mi to pomohlo.. ďakujem za skúsenosti

h2
12. feb 2024

@melissa_19 Odcestuj niekam preč, aspoň na pár dní. Do prírody.

savoya
12. feb 2024

@melissa_19
Ja som bola dnes rano vo velmi velkom strese a pomohol mi dnes tento caj.Odporucam.

panonia
12. feb 2024

Magnézium a Quajacuran

kacena4
12. feb 2024

nepotlacaj stres, pracuj s nim, inak sa ti priznaky zhorsia. stres sa somatizuje do fyzickych zdravotnych problemov drzima palceky

domi2425
13. feb 2024

@kacena4 suhlasim.. cim viac to budes potlacat tym ti bude horsie, musis sa tomu postavit
mozes skusit magnezium, caje, prechadzky, najst si nejaky konicek alebo sa zamestnaj hladanim noveho zamestnania.. problem ktory mas vnutri ti vsak nic z tohto nevyriesi