Ako viem, že či ide o pokazený žalúdok?

18. mar 2021

Ahojte dievčatá, mám problém. Včera podvečer ma z ničoho nič začalo bolieť brucho, stupňovalo sa to a bolelo to aj celú noc, len som sa celú noc prehadzovala z jedného boka na druhy, na chrbát a stále dokola. Aj dnes ráno a doposiaľ vôbec stále bolí. Cítim na bruchu ťažobu, také akoby ťažké celé brucho, mám zvýšené vetry čo som spozorovala a stále mi v bruchu niečo skvŕka 😔 Nič také som nejedla, len klasickú polievku (vývar s rezancami a granadír s čalamádou, lekvárovú buchtu). Môžem mať pokazený žalúdok alebo o čo môže ísť? Nebolí ma žalúdok, ale brucho ako je pupok, proste brucho 😀 Čítala som že je dobrý Iberogast kvapky na tráviace problémy, nemáte skúsenosť?

elenka74
18. mar 2021

odporúčam kvapky Iberogast, tiež ich používam, keď ma bolí žalúdok

pupi14
18. mar 2021

možno ti len niečo z toho nesadlo. nebola tá buchta náhodou ešte teplá?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
18. mar 2021

@pupi14 buchta bola kupovana balena, nebola tepla 🤷‍♀️

autor
18. mar 2021

@viestta och 😔😔😔😔 tak skusim tie kvapky znad pomozu

asia83
18. mar 2021

Toto môže byť fakt hocičo. Vetry (kapusta v čalamáde), horšie trávenie lepku (buchta a cestoviny). Ak to prestane, neriešte. Ak sa to bude stupňovať či opakovať po nejakom jedle (začnite sa viac sledovať), treba ísť na gastro.

asia83
18. mar 2021

Tieto kupované buchty obsahujú riadny bordel. Zloženie má toľko riadkov ako román. Mohlo vám aj niečo z toho uškodiť.

puszomuszo
19. mar 2021

zdravim, kludne mi napiste , ja poznam jednu pani doktorku ktora by urcite vedela poradit aj vam , ak mate zaujem napiste mi spravu a viem vam poradit ako sa s nou spojit