icon

Ako vyriešiť dlhodobé problémy s okom?

16. jan 2025

Ahojte. Mam problém s okom, ľavým, už asi tri mesiace. Kožná mi dala cezeru lieky, poradila biodermu kozmetiku, dala krém afloderm. Nepomáha. Na alergológiu som už objednaná, no dovtedy neviem co robiť. Už som zúfalá. Tri dni je dobre, potom ma začne oko svrbiet, následne ocervenie, opuchne, potom sa mi tam vysusi koža a kým sa dá do normálu trvá aj týždeň a pol. Potom tri dni ok a zas.
Kozmetiku nepoužívam žiadnu, nemalujem sa. Vymenila som už všetko, vysadila všetko čo sa dá. Prosím pomôžete ak viete. Oko ma boli, svrbí, slzi.. Vždy len toto jedno, druhé je úplne ok.

Ako vyriešiť dlhodobé problémy s okom?
autor
16. jan 2025

Momentálne mám na oku afloderm masť v tenkej vrstve.

sevrin
16. jan 2025

A u očného si bola? To je prvý lekár kam by som išiel.

autor
16. jan 2025

@sevrin objednaná. Cakacky sú extrémne dlhé a keď si zaplatím aj tak sa tam dostanem najskôr o mesiac.

nikpa
16. jan 2025

Skús vyplachovat oko borovou vodou,

lenicka298
16. jan 2025

Mne sa robi niečo podobné, a ako bonus do toho aj jacmen.😏 zistila som, že sa mi to zhorší keď si dám nato masť s obsahom lanolinu. Takže som vysadila všetko, čo mi predpísala aj ocna. Robím si obklad a vyplach z repika. To mi to zvykne utíšiť. No už žiadne maste ani krémy

rachel36a
16. jan 2025

Ja mam teraz tiež také viecko...mam tobradex, opticleaner a aescin...

autor
16. jan 2025

@rachel36a a pomáha? U akej dr si bola?

mibel
17. jan 2025

https://posiforlid.sk/produkty pacienti si to chvalia treba vyskusat

rachel36a
17. jan 2025

Ja to msm od stredy, včera som bola u obvodného...dnes to už mam trochu lepsie

katik22
17. jan 2025

U vás nie je očná pohotovosť?

autor
17. jan 2025

@katik22 nie, nie je. Ale bola som dnes u očnej, zaplatila som si za skorší termín. Oko je v poriadku, je to dermatologicky problém. Čiže len ísť zas na kožné.

katik22
18. jan 2025

Držím palce … skús koloidne striebro .. mne to pomáha, keď mám takéto ocko