Ako vyriešiť dlhodobé problémy s okom?
Ahojte. Mam problém s okom, ľavým, už asi tri mesiace. Kožná mi dala cezeru lieky, poradila biodermu kozmetiku, dala krém afloderm. Nepomáha. Na alergológiu som už objednaná, no dovtedy neviem co robiť. Už som zúfalá. Tri dni je dobre, potom ma začne oko svrbiet, následne ocervenie, opuchne, potom sa mi tam vysusi koža a kým sa dá do normálu trvá aj týždeň a pol. Potom tri dni ok a zas.
Kozmetiku nepoužívam žiadnu, nemalujem sa. Vymenila som už všetko, vysadila všetko čo sa dá. Prosím pomôžete ak viete. Oko ma boli, svrbí, slzi.. Vždy len toto jedno, druhé je úplne ok.

A u očného si bola? To je prvý lekár kam by som išiel.
@sevrin objednaná. Cakacky sú extrémne dlhé a keď si zaplatím aj tak sa tam dostanem najskôr o mesiac.
Skús vyplachovat oko borovou vodou,
Mne sa robi niečo podobné, a ako bonus do toho aj jacmen.😏 zistila som, že sa mi to zhorší keď si dám nato masť s obsahom lanolinu. Takže som vysadila všetko, čo mi predpísala aj ocna. Robím si obklad a vyplach z repika. To mi to zvykne utíšiť. No už žiadne maste ani krémy
Ja mam teraz tiež také viecko...mam tobradex, opticleaner a aescin...
@rachel36a a pomáha? U akej dr si bola?
https://posiforlid.sk/produkty pacienti si to chvalia treba vyskusat
Ja to msm od stredy, včera som bola u obvodného...dnes to už mam trochu lepsie
U vás nie je očná pohotovosť?
@katik22 nie, nie je. Ale bola som dnes u očnej, zaplatila som si za skorší termín. Oko je v poriadku, je to dermatologicky problém. Čiže len ísť zas na kožné.
Držím palce … skús koloidne striebro .. mne to pomáha, keď mám takéto ocko

Momentálne mám na oku afloderm masť v tenkej vrstve.