Ako vyzerajú Bella vložky?
Mohli by ste mi odfotit ako vyzeraju bela vlozky odbalene?napr.bella perfekta a vase skusenosti stymito vlozkami
Google nic nenasiel?
😀 😀 😀 😀 cakam, ktoru znacku vytiahnes nabuduce,.pekne si sa rozbehla
@moni244 neviem, co bude robit buducich 40 rokov, ked ich vsetky poskusa behom tyzdna..... a to este k tomu nasledujuci menzes moze dojst az o par mesiacov.... bude mat doma zbierku dovtedy
@obsadenemeno pripravena na koniec sveta
Úplne normálne 😆😆😆😆
mne uz to tu pripada ako nejaky chlap, co ma zalubu v menstruacii a vlozkach. akoze normalne ze fakt.
skus menstruacny kalich a setri zivotne prostredie
@puglifeforever a to je také ťažké si kúpiť jeden balík na skúšku či ti budú vyhovovať. Ako fotiť vložky? To som ešte nevidela
@liesik dievca ma 13 a je vzrusena, ze "to" konecne dostala. A stale su prazdniny. Nuda je svina, holt.......
toto je uz asi tretia tema o vlozkach co zalozila...... 🙄
@obsadenemeno tak to potom chápem, mali by mať asi kratšie prázdniny :D :D
Len preto sa pytam lebo je mi luto dat napr.2 eur za vlozky ktore mi nesadnu a vyhodim ich do kosa s mamou sa o tejto teme moc nerozpravame lebo je uz v menopauze a ked poviem ze ma boli podbrusie povie aby som sa lepsie obliekala alebo ze aj ju bolelo.....
vsetky vlozky su plus minus rovnake naco ti je foto? okrem toho podla ftotky nezistis ci ti sedia alebo nie. ci su tenke alebo hrubsie vies aj podla obalu. tiez kazde maju napisane ci su na slabe alebo na silnesie, ci na noc..... naozaj treba skusat a ne foto kukat.
z fotky zistim, ci su dobre a ci vyhovuju??? dnes sa na podobnych a hlavne novo-zalozenych temach neskutocne bavim...vidno, ze su prazdniny a k tomu pocasie pod psa 😀 😀 😀
Preboha to este ta vlozkomania neskončila ?
Tak ok co hovorite na always citala som ze su aj dobre aj zle napisete ake s nimi mate slusenosti?
@puglifeforever šak som ti pisala, ze šuštia ako igelitka... 😀
@puglifeforever Ja som na zaciatku pouzivala always, nevyhovovali mi, tak sme kupili s maminou jessa, nevyhovovali mi, tak som presla na tampony. Jedine vlozky, ktore som zniesla boli az poporodne, lebo sa mi v nich vsetko neparilo.
@sardinka335 myslis obal alebo vlozka
@puglifeforever jeziskove huslicky 🙄

@puglifeforever neprehanas to uz trochu? To fakt ti mame fotit vlozky?
Daj si kakavko a chod spat, ok?