icon

Ako zrušiť termín na klinike Smart Dental?

stelly652
13. nov 2025

Ahojte ľudia idem sa vas spýtať stala sa taka situácia,že v utorok som volal na poriadne vyšetrenie na Dentalnu súkromnú kliniku,ale ja som len zato zavolal aby som sa informoval viac o nich ak mi zdvihla tak ani som nedopovedal prečo volám,ale hneď ma objednala na Pondelok ku nim čo som nechcel a zložila....prišlo mi to nejaké zvláštne ako že mam svoju zubárku ku ktorej chodím len potrebujem poriadne vyšetrenie a poradiť nič viac od nich.....Môžem zajtra naspäť zavolať a odhlásiť ten Pondelok???....alebo ani nevolať tam a neisť

cina1
13. nov 2025

@stelly652 mozes

gemerka17
13. nov 2025

@stelly652 skus zavolať. Keď nedvihnu, tak neprides.

stelly652
autor
13. nov 2025
@cina1

@stelly652 mozes

@cina1 dobre dúfam,že nebudú nervózny zato

koniarova
13. nov 2025
@stelly652

@cina1 dobre dúfam,že nebudú nervózny zato

@stelly652 veď chceš vyšetrenie. Nechápem, prečo nejdeš.

stelly652
autor
13. nov 2025
@koniarova

@stelly652 veď chceš vyšetrenie. Nechápem, prečo nejdeš.

@koniarova no lebo minuli rok som tam bol a rozprávali mi ne o zuboch a liečbu aby mi poradili a poukazovali na snímke,ale hneď už mi vypisovala ceny čo koľko stoji a to bolo všetko čo som nečakal a hneď zase mi dala termín čo som nečakal a bol zaskočený

anonym_c901b0
13. nov 2025
@stelly652

@koniarova no lebo minuli rok som tam bol a rozprávali mi ne o zuboch a liečbu aby mi poradili a poukazovali na snímke,ale hneď už mi vypisovala ceny čo koľko stoji a to bolo všetko čo som nečakal a hneď zase mi dala termín čo som nečakal a bol zaskočený

@stelly652 ja ti nerozumiem, tak dali ceny, ale nikto ta nenuti objednat, neviem co tu vymyslas,nasilim ta nikde neobjednaju

stelly652
autor
13. nov 2025
@anonym_c901b0

@stelly652 ja ti nerozumiem, tak dali ceny, ale nikto ta nenuti objednat, neviem co tu vymyslas,nasilim ta nikde neobjednaju

@anonym_c901b0 minulý rok ma tak objednala na dalši termín.čo som nerátal len som chcel poriadne vyšetrenie a nič viac,žiadne objednanie

anonym_c901b0
14. nov 2025
@stelly652

@anonym_c901b0 minulý rok ma tak objednala na dalši termín.čo som nerátal len som chcel poriadne vyšetrenie a nič viac,žiadne objednanie

@stelly652 a ty nemas usta? ci co? Ved chhce dať termin, odpoviem, nie dakujem, nebudem u Vas riešiť nič...a ak ide o smart dental, tak ten poznam a teda nikdy som to nezazila, ze by ma nutene objednali...