Ako zvládať fóbia z tobogánov a tlak okolia?
Mám rešpekt pred vodou,aj keď viem plávať. Nemám rada výšky ani rýchlosť.
Každý partner ma chcel zmeniť, dokonca aj môj muž. Chce,aby som chodila s deťmi na tobogány,stále len akvaparky. Som z toho už na prášky, keď to nemám rada.
Mám pocit, že moje pocity nerešpektuje.
Máte to niektorá? Blbcov okolo seba, čo vás nútia robiť veci,ktoré nechcete? Mám 35 rokov a 2 deti.
Bývalý partneri do mňa hustili a teraz môj manžel !!!
Kazdy ich mame. Nehovor ze ty nikdy nerobis nic ucelovo a tak aby niekto urobil to chces. Ale prist prskat na muza na internet je uz velka davka zufalstva.
Nechodím na tobogany tak neviem či sa nepýtam blbosť. Ak je dieťa malé ísť na tobogan, nie je nebezpečné ho vziať na taký kde môže ísť aj rodič a dať si ho medzi nohy?
Zbaliť dieťa a muža a nech idú sami ....
Tichá domácnosť kvôli tobogánu? Razne povedz, že nikdy tam nepôjdeš, ak nechápe tej vete, je to jeho problém...
A áno manipuluje s tebou, pretože mu to dovolíš
mam to presne ako ty, ale mna nastastie nik nenuti. So synom chodi mm, obaja miluju tobogany, ja sa na nich max. pozeram a robim videa. 😅
Su veci, ktore sice robim, aj ked sa mi nepacia (ale to je na inu debatu), ale isto nie je spravne, ak ta niekto nuti robit, co nechces. Su hranice, po ktore mame ist. A respektovat.
ved zas za cely den kolkokrat pojde s dietatom na tobogan? 4x aby sa mu ratalo? A zvysok dna moze sa bavit v bazenoch, pripadne detske tobogany. Moj 6 rocny sa vysantil sam na jedinom detskom tobogane v Podhajskej... Na velke sme ho nebrali siel sam manzel. Ved su este aj kadejake bazeny s tryskami, lenive rieky, bublinky , vlnobitie a pod. Moj sa vysalie najviac v detskych bazenoch a ja pozeram a davam pozor z lehatka a oddychujem. Ake stare je dieta?
Nemám rada tobogany a ani ma nikto nenúti ani deti ani muž
Tvojho bolí ritka?tak mu povedz, že teba bolí z neho hlava
zober deti do aquacity sama a stravte ho v bazenoch prip detskych toboganoch a muza nechaj doma, uvidis ci si to deti uziju aj po tvojom. Nech sa fuci sam na gauci
V zivote som nebola na tobogane, mam strach ze vyletim, syn ked chcel isiel sam alebo s muzom, nikdy by ma nikto neprinutil ist a moze mat tichu domacnost do konca zivota
zrejme mu autorka vzdy ustupi preto to na nu skusa
ja fobiu ani problem s toboganmi nemam a napriek tomu na ne s detmi nechodim z inych dovodov. deti chodia na tie na ktore maju. bodka.
ked som bola mladsia davala som veciam sancu aj takym ktorych som sa bala alebo mi neboli prijemne. uz som starsia a robim len to co uznam za vhodne a chcem. poviem jasne nie a vybavene.
tatinka boli rituska tak sa neprekona ale ked ty sa neprekonas si zla? zaujimavy meter.
a teda vykaslala by som sa na celu tichu domacnost a sla sama na zmrzku a oni nech sa fucia doma alebo nech idu do aquacu sami.
ak by som mala fobiu neprekonala by som sa. to on moze zacat cvicit, mat svalnatejsiu rit a nebude ho tolko boliet.
Nakoniec sme boli na miesnom kupalisku,ale nebavime sa. Deti sa vysantili.
A ako niektore mudre pisete, ano, dost muzovi ustupujem v zivote kvoli detom a kludu v rodine. On je velmi dominantny typ a mysli si,ze ma vzdy pravdu. V tomto som sa rozhodla mu neustupit,lebo nemozem. Povyhrazal sa mi rozvodom a ze nemam na nho ani hovorit. Cize ticha domacnost je z jeho iniciativy. Hovorim, ze na vylety s toboganmi nechodim a ak velmi chce, nech si bere jeho sestru so sebou - moju svagrinu. Cize tak sme sa pred pol hodinou dohodli. Jemu takto hrabava,pravidelne, ked nie je podla neho.
co by povedal na to keby si mu na vyhrazky rozvodom povedala ok?akoze toto je dost drsne vyhrazat sa rozvodom kvoli takejto blbosti.
@pralinka25 Ano, on to robi vzdy, ked nie je po jeho.
ako male decko. ☹ nepomoze s nim hodit rec ani ked sa ukludni? inokedy?
@pralinka25 Ano,za par dni. Mozno tyzden.
No a co,ze muzovi hrabe a nuti ta robit veci,ktore neznasas, hlavne,ze je vysokoskolsky vzdelany☝️To je ozaj velmi podstatne info v tejto diskusii.
@iwesska Ano, preto pisem,ze vysoka skola nehovori o charaktere cloveka a on ked nechape primitivnu vec,ze neznasam tobogany. O com to je.
Nech obetuje on svoj zadok a nech nenúti teba obetovať svoj strach.
@regsy To si on v zivote neprizna.
Ja som na tobogane v Tatralandii bola dva krat a vzdy mi vyrazilo dych a nemohla som dychat ...nikdy viac...sak nech sa manzelik mudry obetuje ...co sa vyhovara ze ho rit boli.Keby bol spravny chlap tak sa premoze...debil jeden 💪🤷 Ty hlavne neskac ako on ti bude piskat ked ti to nerobi dobre...
Zrejme má viac strach ako ty.
Prosím ta to koľko má rokov. Ja tobogany nenávidím, ale v aquaparku sme veľmi často. V živote ho ani nenapadlo poslať ma na tobogan. Keď išiel tak išiel sám s kamarátmi , ale aby ma tam nútil ísť. To co ma 15,?
Keď idú aj kamaráti s deťmi , vždy s nimi chodía chlapi my s babami relaxujeme vo vode.
@lakebabe On ma 35 ako ja. On sa doteraz so mnou nebavi od soboty rana,preto pisem,ze je obycajny manipulator. A tym rozvodom sa mi tiez povyhrazal. Tak ma jednoducho ignoruje, lebo odmietam tobogany. Je mi to teraz uz vtipne. No nebavme sa aj mesiac.
Aby sa so mnou dospely chlap chcel rozviesť pre tobogany 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Môj vie ze mi to je nepríjemné a nosím kontaktné šošovky tak mi vadí voda v očiach tak ho ani nenapadne ma tam ťahať. Teraz sme pravidelne aj s kamarátmi na Podhájskej chlapi sa smykaju s deckami, my sme v termálnom bazene alebo na drinku. To je ozaj tragédia ze sa nechceš ísť smyknut🙈
@lakebabe Pre nho ano, pre jeho manipulativnu narcisticku poruchu. Ja toto tolerujem roky. Ked nie je podla neho, robi peklo zo zivota. A z uplnych malickosti. Najviac neznasa, ked mu oponujem. Bohuzial lutujem vela veci v zivote a aj to,ze som s nim.
Tak u vás budú ozaj väčšie problémy ako tobogany 🤷♀️
@lakebabe Urcite ano . Ked nevie respektovat moje fobie, tak sa nemusime bavit aj mesiac.
Ak je narcis a manipulator vždy sa nájde niečo na hádku a urazanie. Keď nebudú tobogany bude čosi iné

Chudence deti.Kvoli takej debiline a nenormálnym rodičom neísť do aquaparku.