icon

Ako zvládnuť dáviaci reflex pri odtlačkoch zubov?

10. okt 2024

Prosím rady ako s týmto problémom si pomôcť? Ako si pomôcť pri vysokom daviacom reflexe pri odtláčaní zubov? Ďakujem vám

adamadent
10. okt 2024

Dýchanie nosom, odtlačkove hmoty s príchuťou alebo vyhľadať lekára ktorý robí digitálne odtlačky

maickamf
10. okt 2024

Teraz sa da aj skenovat, netreba odtlacok s hmotou. Robi to napr.Klinika Edemed v Banskej Bystrici.
Ale ked uz sa robi taky odtlacok, pouzivaju sa rychlotuhnuce hmoty a doporucujem v miernom predklone, dychat plynulo nosom, snazit sa skludnit, nepanikarit a radsej nalacno.

autor
10. okt 2024

@adamadent a z tých digitálnych sa tiež dá urobiť protéza?

guudy
10. okt 2024

Digitalne odtlacky, ako uz bolo napisane

danieli
10. okt 2024

Kinedryl polhodinku pred zákrokom

zuzanockamt
10. okt 2024

Mne kedysi nepomohlo nič. Žiadne tu zmienené rady. Takže ak by som ešte niekedy potrebovala, tak využijem tie digitálne, skenovanie. O tom som ešte nepočula. Možno ti tu zmienená rada zaberie. Ja mám extrémne silný dáviaci reflex

autor
10. okt 2024

@zuzanockamt a ako prosím podstupujete opravu zubov keď máte rovnaký problém ako ja?

zuzanockamt
10. okt 2024

Našťastie nemám kazivý chrup. Pri vŕtaní veľa prestávok, ak je to na zadných zuboch (od 5 ďalej). Rtg osmičky mi urobili asi na siedmy pokus, aj to som vracala.

autor
10. okt 2024

@zuzanockamt tak to máme fakt “šťastie” vidím že nie som sama. No ja mám práveže kazivý a o to je to horšie stále zubár a hlavne tie odtlačky nočná mora

hanicka1995
15. feb 2025

@zuzanockamt prosim, ako s tym daviacim reflexom u zubara pracujes ? :( ja musim ist asi do celkovej narkozy….

autor
16. feb 2025

@hanicka1995 nedá sa s tým žiadnym spôsobom vybabrať .. bola som tiež v celkovej anestéze

andrea78
16. feb 2025

So synom som mala tento problem pri odtlackoch na strojcek. Kazali mi dat mu predtym Kinedryl /tablety na nevolnost pri cestovani/. Zabralo, pomohlo, stacilo.

minusqa29
20. feb 2025

Dobrý deň čo vám robili keď ste bolí v Narkoze