Ako zvládnuť panické ataky pred návštevou psychiatra?
Dobrý večer, chcem vedieť hlavne názory iných ludi ako tých okolo mňa tak preto píšem.... keď som mala 17, dostala som po ceste domov svoj prvý panický atak, bolo to v dobe keď začínala korona.... no teraz mam 22, dieťa a je to hrozne co sa mi deje v najmä poslednom čase. Mala som priateľa s ktorým som sa osamostatnila a vtedy ako som bývala viacmenej sama doma, začali tie ataky neskutočne eskalovať až tak že som nedokázala inak žiť len rýchlo oboch poobede s malym po rodine a naspäť. No ako sme sa rozišli, je to ešte horšie🙈 mávam ich skoro každý deň, v noci aj cez deň. V tomto teple neviem vyjsť ani von lebo hlava pracuje na 982726% a len hystéria či sa mi v tom teple niečo nestane náhodou a hneď mi príde zle... ja už neviem takto žiť, k psychiatričke som objednaná až v októbri a ja neviem ako budme žiť dovtedy s ,,takou hlavou,, 🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Poraďte mi prosím ako mam dovtedy prežiť lebo ma už asi picne po psychickej strane....
Obvodná Ti vie dať zatiaľ liek na ukludnenie, keď nekojis.Aj AD, ale len niektoré je to zo stresu
až v oktobri? to je strášne dlhý čas pre teba.
ty potrebuješ pomoc okamžite...
môže ti aspoň troška pomôcť magnézium - daj si predpísať u obvodnej magnosolv a ak máš ozaj veĺký problém tak niečo na ukľudnenie - ako Neurol - len pozor, je to návykový liek. max. jednu tabl. za celý deň. t.j. tabl. si rozdeĺ na 1/4 a ber ich len v prípade potreby... ráno, večer...
bývaš sama?
Autorka. 1. Tieto stavy preziva obrovske mnozstvo ludi, nie si v tom sama.
2. Magnezium, skus volnopredajne Lavecan, Bachove kvapky - sprej Rescue Remedy.
3. Skus sa opytat obvodnej na Neurol.
4. Snaz sa zdravo jest, pi dostatok vody, cim menej sladkeho, ber probiotika, jednoducho snaz sa udrzovat zdrave travenie
5. Najdi si psychologa - to by malo byt cislo jedna, najdolezitejsie.
6. Zacni sportovat
7. Kup si nejake knihy na tu temu a citaj a citaj
8. Ak sa ti da, dostatocne spi
@deti95060810 nie, odišla som k rodičom ale hanbím sa im to povedať alebo hocikomu inému
Obvodna Ti poradí...potrebuješ ukľudniť nervový systém.Vela zmien a stresov naraz a je to tu.Aj b komplex forte si kúp.
Nehanbí sa ..teraz to ma každý druhý človek. A mamina ťa určite podrží, pochopí. Si už sama matka a vieš ze urobíš čokoľvek pre svoje dieťa a tak isto pre svoju maminu budeš vždy jej dieťa aj keď dospelé.
Kup si zatiaľ Persen

Veľa, veľa magnézia pre začiatok, po dvoch troch mesiacoch by si sa mala cítiť lepšie. A potom samozrejme k psychiatricke, neboj uľaví sa ti...