Ako zvládnuť stres a potenie z kolegyne?
Baby mam taky problem...s kolegynou s ktorou sme spolu v kancli nevycgadzame velmi dobre, teda ja som s nou problem nemala, skor ona so mnou...problem sa zacal v lete kedy neustale vypinala klimu ze ju z toho boli chrbtica...no a mne bolo teplo a potila som sa tam...a tak ma zacala ohovarat po celej firme ako sa potim a ona tam nevie vydrzat...ked som sa to dozvedela velmi som sa hanbila pred ostatnymi kolegami...sprchujem sa 2x denne, oblecko len bavlnene, mam iba raz na sebe, jedlo uz jem len take z ktoteho nie je zapachajuci pot, takmer len zeleninu...toto pokracovalo aj v zimnych mesiacoch, aj ked som sa vobec najprv nepotila, onq zacala otvarat okna ked mrzlo, bola mi zase zima a tak som sa potila...skusala som s nou o tom hovorit ze preco to robi a vraj jej tam nieco smrdi nepovedala ze je...dala som si napichat botox proti poteniu, bohuzial po 3 tyzfnoch som sa zacala potit cize nemalp to taky ucinok a dalsi mi vraj mozu pichnut az za niekolko mesiacov...situacia je taka ze som z toho s nervami v koncoch a uz ked ju vidim zacnem sa potit, bije mi srdce, som objednana k psychologovi...vsetky testy som si dala spravait a vsetko je ok...aby ste chapali ja sa extra nepotim ale ako zacala vypinat tu klimu tak som sa prirodzene spotila a asi ma bolo citit no a ona odvtedy vravi ze smrdim a mna sa to tak strasne dotklo ze uz sa potim zo stresu z nej...
Poviem ti tak verím to a úplne ti rozumiem. Ale ty to máš už psychické zo stresu a strachu to potenie. Viem,že za prácu je zle,ale možno keby si zmenila prácu tak by zmizol aj tvoj problém. Alebo by sa to aspoň zlepšilo. Držím palce.

Vola sa to sikana, oznam to veducemu