icon

Ako zvládnuť úzkosť a búšenie srdca?

17. aug 2024

Prosím pomôžte mi. Mám hrozný tak úzkosti. Čo robiť? Prechádzam rozchodom, mám lieky zatiaľ od obvodového. Čakám na termín u psychiatra. Čo mám robiť?búšenie srdca, tras tela. Nemôžem sa toho zbaviť. Čo mám urobiť

Strana
z3
veronykacs
5. nov 2024

ahoj, ako ti je?

autor
6. nov 2024

@veronykacs ahoj, veľmi dobre. Pôvodne som schudla 12 kg, už som čosi nabrala spať. Situácia medzi mnou a partnerom sa upokojila, začali sme spolu komunikovať, riešiť praktické veci. Stále mám unho 70% veci, nechce sa mi vracať k nemu pre mne. Zdá sa, že on to berie celkom v pohode. Dokonca sme sa stretli na synove narodeniny v reštike. Ale, zistila som,že mne tieto stretnutia nerobia dobre. Že ma to hádže späť. Ani neviem, ako ako som to celé dala. V robote som mala rozbehnuté veľké projekty, dajak som to dala ukážkovo. Zvýšili mi plat, dobre vyzerám, bo som stále pochudnuta. Teraz nastúpil smútok za tým všetkým čo sme budovali.

bibianca1607
25. sep 2025
@masandra

Pohyb, šport, pestrá strava veľmi pomáhajú, tiež mam úzkosti. Ešte bachledky SOS alebo bachledky na mieru, to sú bylinné kvapky, tie sú veľmi účinné a dobré. Taktiež mi pomohli elixiry od značky Malinna. Sú síce drahšie, ale môžem povedať, že sa mi to výrazne zlepšilo. Naučila som sa vedome predychavat a vedome prejsť každý úzkosť. Niekedy sa mi to nepodarí dokonale, ale ide o to, že sa posúva po malých krokoch vpred. Mala som obrovské úzkosti.

@anonym_autor vie
@masandra viete mi prosím Vás dat link na tie kvapky? Ďakujem.

masandra
4. okt 2025
@bibianca1607

@anonym_autor vie
@masandra viete mi prosím Vás dat link na tie kvapky? Ďakujem.

Strana
z3