icon

Ako zvládnuť vnútorný tras tela spôsobený stresom?

4. jún 2024

Dobrý deň, chcem sa poradiť, či niekto nemáte podobné skúsenosti. Už mesiac pociťujem vnutorny tras tela. Vo vnútri akoby triaška, vibrovanie. Pred mesiacom sme mali konflikt v práci, dlhodobý stres. Ale viacmenej je to už ok. No ostal mi tento vnutorny tras. Som z toho znepokojena, obmedzuje ma to. Čo to môže byť? Ci si pomôcť? Magnezko užívam. Štítnu mam ok, bola som na kontrole. Iné vyšetrenia som zatiaľ nebola. Ďakujem ak mi niekto odpise.

16zolik16
4. jún 2024

Na 90% to bude psychika... magnézium užívaš čo je ok skús si ešte spraviť čaj s medovky má ukludnujúcí účinok

autor
4. jún 2024

@16zolik16 ved hej len dakedy to tak môže byt ak je to psychika? Mesiac vkuse vnutorne trasenie tela :( nikdy som toto nezazila

16zolik16
4. jún 2024

Ja som mal skoro každý deň Panické ataky a ver mi že to nie je nič príjemné

anka4434
4. jún 2024

Urcite to moze byt psychika ja to teraz mam plus stale pocit tocenia hlavy

milaadka
17. aug 2024

Ja osobne mám tetániu - úzkostno-depresívnu poruchu.. Presne toto teraz zažívam ja, vnútorný tras - celého tela, určitých miestach … toto je momentálny stav - tras, ale mala som tých príznakov fakt milión😁

autor
17. aug 2024

@milaadka a náhodou zasklby svalov si nemala? To mam už druhý mesiac. Fascikulacie lýtok, stehien q už aj ruk

mikelituska
3. okt 2024

@milaadka
Ahoj aj ti niečo prosim ta pomohlo na tvoj stav?presne to iste zaživam aj ja niekedy je to menej niekedy viac.trasenie,zašklby,chvenie až sem tam akoby zašklby svalov..vitaminy si davam rozne .čitala som sem že dlhodobo treba manezium spolu s B6..dakujem za odpoved

milaadka
25. jan 2025

ahoj prepač, že neskoro… o zašklboch svalov som ešte nepočula čo je to?
@mikelituska
ahoj momentalne teraz som sa aj zobudila zo spanku a mam pocit vnutorneho trasu… pred spankom cca o 22:30 som brala magnosolv niekedy mi zaberal ale orsbdepodobne už nie tak dobre … mne zabrali až AD, vysadila som ich 2 roky necelé dozadu no opätovne premýšľam že sa k ním vrátim kedže mám zasa dlhodobé problémy

tanika
2. feb 2025

No baby toto vibrivanie ako keby teda citim na hrudníku celom ale nohy nie a hlavne v noví
Ja som histaminička a tento prejav ci nesúvisí u mna ze mam v sebe viac histaminu . Ja teda problemy s tetaniou a taky záchvaty nemsm vobec a AD neužívam . No musim sa opytat ns alergológia na tento tras vibrovanie …
A este ma napadlo že síce test mi nevysiel ale cez vianoce som podla mna aj Mudr. zchytala covid ci ti nebude aj pi covide.???? Vy ste nemali pred tymto vibrovanie trasom covid ???dik nebude to mat súvis ??

mikelituska
4. feb 2025

@milaadka ahoj..no ja sa pomaličkych krokoch s toho dostavam.berem vela vitaminov a od neurologicky mam tabletky na opravu nervov lebo mne to robi aj od chrbtice.nie AD..dnes som zistila ze mam poškodenu platničku uzky kanal na mieche..takze mi dala podla mna lepsie lieky ako ciste AD..len musim byt trpezliva..no oproti tomu co to bolo ked ma v kuse triaslo je velky pokrok🙏🙏🙏

milaadka
5. feb 2025

@mikelituska super tešim sa zme to dávaš bez AD a zme je ti lepšie❤️Dúfam že čoskoro bude úplne dobre.

mikelituska
18. feb 2025

@tanika jasne ze mne to po covidoch zacalo..mala som ich 4 medzi tym 2krat zapal pluc...posledny februarovy ma polozil pred rokom😪😪😪

insert1980
8. apr 2025

@16zolik16 ahoj. Ajbja to mam a hlavne večer keď zaspávam ma trasie. A zaspávam na 12 q5 krát vždy ma cukne a som hore. A ako keby nedycham. Psychika v zadku. Ako si sa toho zbavil

16zolik16
8. apr 2025

@insert1980 napíš mi spravu ak chces

gn0924
28. júl 2025

Ahojte, aj ja mám vnútorný tras a vibrovanie vkuse žiaľ, ja to mám of Covidu, od konca januára 2025, je to oveľa slabšie už, ale stále to tam je nonstop. Aj ja už to vznášam ťažko psychicky. Nič na to nezaberá, ani Magnosolv. Pomôžte mi prosím, ak ste mali takisto ako ja. Ďakujem