Ako zvýšiť percentil na testoch SCIO?
Ahojte, bola som na SCIO všeobecné, ako prosimvás sa dá spraviť visc ako 60%? (percentil teda) Nestíhala som skoro polovicu otázok spraviť a počula som ako iny hovoria kolko stihli kolko málo vynechali a podobne, no ja som mala 1. krát 35% a teraz tiez okolo 45%, neuveritelne tažke sa mi to zdalo hlavne na ten čas a tlak, mala som pár odpovedí aj zle(snažila som sa netipovať , iba ked som bola 50/50) Je to málo 40%? Pochybujem keby idem 3. krat že dam viac , je to veľa peňazi uz pre mňa :(.
@janinah Šikovny je asi teda, no neviem mne sa zda malo casu hlavne na dlhe texty + ten stres a tak, proste nechapem ako niekto ma aj 80 percentil a podobne
Tak hlavne nestresoval z toho , na vš ma odpustene prijimacky,teda v podstate prijaty.
@janinah smiem sa spytat kam si podaval? Prijaty je na základe vysledkov alebo?
ja som bola pred rokmi a aj som si zaplatila nejaky 1denny kurz, kde vysvetlili princip riesenia uloh. pred kurzom som mala cez 70%, po kurze cez 90%
VUT Brno,na zaklade vysledkov v sutaziach na celoslov.kolach a postupil aj do zahr.
Moja mladsia robila rok dozadu a mala vyse 99.percentil (presne si nepamatala). Ale je teda nadana🤷🏼♀️.
Práve dnes som sa pýtala mojich maturantov, ktorí robili už. Mali nad 80. Jeden išiel opakovať, potrebuje nad 90. Väčšinou sú už všetci prijatí, teda okrem záujemcov o medicínu a jeden do Prahy.

Syn bol teraz v sobotu,ze tri stvrtiny spravil urcite,vysledky este nema.