icon

Ako zvýšiť percentil na testoch SCIO?

4. feb 2025

Ahojte, bola som na SCIO všeobecné, ako prosimvás sa dá spraviť visc ako 60%? (percentil teda) Nestíhala som skoro polovicu otázok spraviť a počula som ako iny hovoria kolko stihli kolko málo vynechali a podobne, no ja som mala 1. krát 35% a teraz tiez okolo 45%, neuveritelne tažke sa mi to zdalo hlavne na ten čas a tlak, mala som pár odpovedí aj zle(snažila som sa netipovať , iba ked som bola 50/50) Je to málo 40%? Pochybujem keby idem 3. krat že dam viac , je to veľa peňazi uz pre mňa :(.

janinah
4. feb 2025

Syn bol teraz v sobotu,ze tri stvrtiny spravil urcite,vysledky este nema.

autor
4. feb 2025

@janinah Šikovny je asi teda, no neviem mne sa zda malo casu hlavne na dlhe texty + ten stres a tak, proste nechapem ako niekto ma aj 80 percentil a podobne

janinah
4. feb 2025

Tak hlavne nestresoval z toho , na vš ma odpustene prijimacky,teda v podstate prijaty.

autor
4. feb 2025

@janinah smiem sa spytat kam si podaval? Prijaty je na základe vysledkov alebo?

trema
4. feb 2025

ja som bola pred rokmi a aj som si zaplatila nejaky 1denny kurz, kde vysvetlili princip riesenia uloh. pred kurzom som mala cez 70%, po kurze cez 90%

janinah
4. feb 2025

VUT Brno,na zaklade vysledkov v sutaziach na celoslov.kolach a postupil aj do zahr.

guudy
4. feb 2025

Moja mladsia robila rok dozadu a mala vyse 99.percentil (presne si nepamatala). Ale je teda nadana🤷🏼‍♀️.

guudy
4. feb 2025

@janinah nerobi nahodou mat/inf sutaze? 🙂

abbey1
4. feb 2025

Práve dnes som sa pýtala mojich maturantov, ktorí robili už. Mali nad 80. Jeden išiel opakovať, potrebuje nad 90. Väčšinou sú už všetci prijatí, teda okrem záujemcov o medicínu a jeden do Prahy.

janinah
4. feb 2025

@guudy nie.u nas vyhrava fyzika😃
Netušim po kom to ma😜

guudy
4. feb 2025

@janinah tak nic, moja vynechava fyziku (napr teraz fyziklani) kvoli mat+inf😁.
Len ma zaujimalo, ci sa nepoznaju nahodou😊
Gratulujem k sikovnemu synovi🥳