Akú cenu a kvalitu zubných koruniek vybrať?
Ahojte zienky už veľmi dlho sa chcem niekde obiednat k zubárovi na nové predné korunky len neviem či tie najlacnejšie korunky sa oplatí dať ak som dobre čítala u jedného zubára kde chodi moja dcéra v Ružinove tak 300€ za jednu korunku ja mám totiž opravené predné 4zuby už vyše 13rokov a keď som si niečo nasetrila chcela by som ísť do toho len potrebujem radu od vás koľko také korunky na zuboch vydržia a sú naozaj 300€ najlacnejšie jedna korunka ďakujem poprípade ak by mi niekto odporučil dobrého zubára kde si ich môžem dať urobiť mám strach zo zubárov hrozný kde mám založenú kartu tá zubárka sa už zrušila a karta neviem kde skončila takže potrebujem nového zubára
@noemikatka ahoj, ja teraz riešim zirkónove korunky na vrchné zuby v Maďarsku. Cenu mi vyratali na 6100 € za 15 zubov a z toho 3 mostíky by mali byť

@noemikatka Ahoj. Ja som si dala robit vrchnych 6 zirkonovych koruniek, esteticky. Najlepsie investovane peniaze. Bola som v KE - Zupko dental center.. Strach zo zubarov mam aj ja, no pri pani Zupkovej to hned opadlo. Extrem mila zena 🙂