Aký kolagén používať na vrásky?

jane0852
14. jan 2016

Vaše skúsenosti a výsledky ... ďakujem pekne vopred za odpovede 🙂 🙂

alaguema
14. jan 2016

povrchovo žiadny. Molekula kolagénu je príliš veľká na to, aby prenikla do pokožky, takže ostáva na povrchu kože a keďže má tú vlasnosť, že na seba viaže vodu, pokožku vlastne dehydruje. Rôzne nano technológie to síce prekonali, ale ak aj dopravia kolagén do hlbších vrstiev, imunitný systém ho likviduje ako cudzorodú látku. Je to len biznis a ešte k tomu predražený. Oveľa efektívnejšie je podporiť tvorbu vlastného kolagénu a to hlavne vitamínom C a koenzýmom Q10. Plus E a A vitámín pre dobrú kondíciu pokožky. A ak kolagén, tak vnútorne.

lucka58
14. jan 2016
Používateľ lucka58 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lucka58.

Ja používam krém Éclat proti vráskam, tuším je to od firmy Ecce Vita a nesťažujem sa 🙂 Podobne ako alaguema som skôr naklonená výžive pokožky a dennej starostlivosti. 🙂

monkabr
15. jan 2016

Presne ako hovori alaguema. Ja môžem odporučiť jednoznačne ac11 na vnutorne uzivanie, specialny extrakt z Amazonskej byliny, ktory silne podporuje tvorbu kolagenu a to hlavne v kolagenu3 v koži. S pletou robi zazraky. Tu je tema o ac11, kde sa aj rozka1 pochvalila ako jej to vylepsilo plet uz po mesiaci... No a po takych 3-4-5 mesiacoch je to uz fakt fantazia. Kedysi sa dali zohnat aj kremy s ac11, mamina taky pouzivala

laskominka55
15. jan 2016

Kolagen je základnou bielkovinou ľudského organizmu. Je zodpovedný za 30 % celkového objemu ľudskej bielkoviny a až 70 % hmoty kože. Už po 25. roku života náš organizmus stráca schopnosť tvorby prirodzeného kolagénu a po 45. roku sa úplne zastavuje jeho tvorba. Prehlbujú sa vrásky okolo očí, vznikajú vačky pod očami, dvojitá brada, kožné previsy a celkovo sa zhoršuje stav pokožky na celom tele. Toto je popis kolagenu.

gwynet
15. jan 2016

Baby mne je úplne jedno, že či to je bielkovina alebo molekula, ale mne to pomáha!!! Kupujem si masky na tvár . Tie sú naložené v kolagenu. Keď ju použijem, kolagen si vo vrecku uložím do ľadničky a vždy pred použitím krému ho vtieram do pokožky. Pleť je potom nádherná, má to momentálny efekt. Vždy keď niekam idem a chcem, aby som dobre vyzerala tak to použijem. Používam kolagénovú kryštálovú masku a zlatú kolagénovú pleťovú masku od Victorie beauty. 😀

valentina18888
20. jan 2016

Nič mi tak nepomáha na vrásky ako je kozmetika s kolagenom. Používam veľké množstvo masiek a myslím, že moja pleť má všetko čo potrebuje . Nemám problémy ani s vráskami, mám ich tak primerane k svojmu veku. Čo by som mohla odporučiť sú Skinlite Professional Antioxifačná pleťová maska s výťažkami z červeného vína a Purederm kolagenové náplaste pod oči a Skinlite Kolagenová pleťová maska s výťažkom z uhorky. To sú favoriti, ktoré aplikujem keď sa cítim unavená. Hlavne v zime prechody z vyhriatych miestností do zimy atď.

lili176
26. jan 2016

Ja používam Kolagén hydrolyzovaný (90%) / želatína "extra zlato špeciálne vyvinutý hydrolyzát kolagénu, ktorý je vynikajúco vstrebateľný a využiteľný. V ňom obsiahnuté aminokyseliny sú prirodzenou súčasťou kože, vlasov, nechtov, kostí, spojivového tkaniva a kĺbovej chrupavky. Zloženie aminokyselín zodpovedá zlúčenine kolagénu ľudskej kĺbovej chrupavky.
vysoká vstrebateľnosť a tým využiteľnosť, okamžitá rozpustnosť
- unikátny ako kĺbová výživa
- sklvelý ako výživa vlasov a nechtov
- vhodný pri nízkokalorických - redukčných diétach,
- podporuje elasticitu kože,
https://www.naturonline.sk/sk/doplnky/vyzivove-...

ela_g
20. dec 2016

ahojte, ja nepouživam kozmetiku s kolagenom, ale skor si ho samostatne do tela suplimentujem a tak mi pomôhlo nie len na pokožku ale aj vlasy,nechty. Pila som rybí ale on trocha smrdí a rychlo to zapijate aj niečím iným ale teraz slovenská firma má hovädzí novinku - https://powerlogy.com/obchod/natural-collagen-p... - je lahko rozpustný a vôbec nesmrdí 🙂))

nikol955
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
admet
22. okt 2017

ja pouzivam najlacnejsi kolagen v prasku peroralne z amazonu (500 g/14 eur). Manzelovi som o nom samozrejme nepovedala a uz sa ma viac krat pytal, co robim, so svojou pokozkou, ze vyzera sviezejsie.

sili82
23. okt 2017

@admet mohla by si sem hodiť link na ten kolagén? Diky.🙂

slnieckoja
26. okt 2017

Výborný je prírodný ryby kolagén v tekutej forme . Mam odskúšané a doporučene 😀collagen royal 500ml fľaša . Nieje kolagén ako kolagén .

adalea
26. okt 2017

@slnieckoja kde ho kupuješ?

slnieckoja
26. okt 2017

Na stránke ramissio a majú aste jeden výborný produkt coolagen glamur s kyselinou hiauronovou.

nuska
26. okt 2017

http://www.lr-slovak.com/zeitgard-racine-kolagen
tento je super, všetci ho chvália

slnieckoja
26. okt 2017

@adalea posla som link , treba popozerať https://eshop.ramissio.com/

gabona1
27. okt 2017

Ahoj, ja používam kvalitný krém Nuance z lekárne a tiež mi každý chváli, ako sa mi zlepšila pleť. Používam ho už skoro rok, mám už druhé balenie a idem si ho kúpiť aj tretí krát. Mám aj nočný, očný, denný.

nufanek
27. okt 2017

Ja odporúčam tvárovú gymnastiku 🙂

adalea
27. okt 2017

@slnieckoja ďakujem

endora
18. nov 2017

@slnieckoja

ahoj prosim ta poradis mi? nejde mi zaregistrovat na tej stranke co si tu pisala...

Zde zadejte číslo (ID) člověka, který Vás přivedl k projektu RAMISSIO. Takovému člověku se říká Váš tzv. Sponzor. Bez sponzora, není registrace možná

slnieckoja
19. nov 2017

@endora Ahoj Ok preposlem moje Id 102520 😀

slnieckoja
19. nov 2017

@endora po zaregistrovaní budes mat svoje Id

slnieckoja
19. nov 2017

@endora výborný je kolagen glamour s kyselinou hyaluronovou špeciálne na vrásky a potom este kolagen royal 🙂

endora
19. nov 2017

@slnieckoja ahoj., dakujem, pozerala som tvoj prispevok ma zaujal, tak som sa chcela zaregistrovat 🙂

endora
19. nov 2017

@slnieckoja dakujem za typ., som si objednala, vyskusam 🙂

slnieckoja
20. nov 2017

@endora rada odporučím aj mne bolo doporučene 😀 Najnovšie mi aj ortopéd naordinoval kolagen na šľachy , chrupavky atd.

salko17
26. jan 2018

Ahojte v tejto dobe sa z nášho organizmu rýchlo stráca kolagén a kyselina hyalurónová preto sme v skorom veku vraskavi. Ja som tento problém riešila s jedným pánom, ktorý má vlastny produkt a ten obsahuje rybí hydrolyzovaný kolagén, kyselinu hyalurónovú a vitamín C. Kolagén a kyselina hyalurónová sú dôležité pre zdravie pokožky, spojivového tkania a pohybového aparátu. S pribúdajúcim vekom sa ich tvorba znižuje, preto je vhodné ich dopĺňať.
Tu je zloženie: 10 g rybieho kolagénu, 100 mg kyseliny hyalurónovej , 75 mg vitamínu C
V prípade záujmu ho môžete kontaktovať na tomto emaily: prirodne.antibiotika@gmail.com

annavu
5. apr 2018

Ahojte, ja som začala pred rokom behávať a mala som problém s kolenami. Zase len tak hocičo si do tela nedám a tak som trochu hľadala a objavila som kolagén vyrábaný vo Švédsku. Výsledky boli výborné už po dvoch týždňoch, no a hoci som ho kupovala prioritne na moje kolená, nedalo sa nevšimnúť, že aj pleť som mala ďaleko lepšiu a väčšina mojich "prvých" vrások zmizla. Tento kolagén je rybí hydrolyzovaný kolagén a pije sa vo forme drinkov. 🙂 Odporúčam KolagenDrink

lubka300
Odpoveď bola odstránená
Zobraz