Akým spôsobom sa vyberá dosť veľké materské znamienko?

avelka
27. júl 2011

Zdravím. Nevieme mi poradiť akými spôsobmi sa vyberá dosť veľké materské znamienko? Nemáte s tým skúsenosť? To znamienko je dosť veľké nad členkom a lekárka mi ho odporučila dať preč..

sisaha
27. júl 2011

@avelka žeby chirurgicky?

avelka
autor
27. júl 2011

Majú mi ho brať a samozrejme chirurgicky- plastická chirurgia.Plastický chirurg mi vysvetlil, že sa to bude robiť na dvakrát. Najprv stred znamienka a po zahojení asi po pól roku zvyšok znamienka. Tak mám dilemu hlavne v tom, že mi ho rozrýpu a čo keď sú tam nejaké "zvrhnuté" bunky a tie sa potom krvným riečišťom roznesú. Ale na druhej strane má mi to robiť primár plastickej chirurgie a ten by mal vedieť ako sa to robí. Ale aj tak by som rada počula iný názor.

lin123
27. júl 2011

avelka: primar, ale aj iny lekar-chirurg musi vediet aky postup je najlepsi a najvhodnejsi..ak cches pocut aj iny nazor, skus ist za inym chirurgom, co ti on povie bez toho aby si ho ovplyvnila nazorom ineho lekara a uvidis.
Znamienko asi naozaj dost velke, ked sa rozhoduje pre takyto postup..doteraz som vedela len o tom, ze sa vyberie cele znamienko a posiela sa na histologiu.

avelka
autor
27. júl 2011

Ono je dosť veľké asi 6 cm x 3 cm na výšku. A keďže je nad členkom nemôžu ho zobrať naraz pretože tam je veľké napätie kože. Tak som len chcela vedieť či niekto nemá s tým skúsenosť.

dajana22
27. júl 2011

Ahoj ja som mala znamienko vypukle na hrudniku blizko prsnika a dost mi to tam vadilo bolo velke asi 5 cm ,dlho som sa obavala s tym ku koznemu ale napokon v maji som zasla ku koznej a tak som sla na chirurgiu kde mi to vybrali.Najskor mi misto kolo toho umrtvil a potom mi ho vyrezal a zasil.Nic ma nebolelo iba som citila take neprijemne ale dalo sa to vydrzat ani vyberanie stehov nebolelo troska stipkalo ale inak v pohode a som stastna ze som sa toho znamienka zbavila sice mam tam jazvicku ale to nevadi .A vysledky zhystologie dopadli dobre.

avelka
autor
27. júl 2011

A to Ti ho vybrali celé odrazu? Ale asi áno, keď spomínaš len jedno vyberanie. Som rada že výsledky Ti dopadli dobre.

dajana22
27. júl 2011

ano v ten den mi ho vybrali cele naraz ,platila som za to 20 eur a ano bala som sa vysledkov a som velmi. rada ze dopadli dobre.Drzim palce aj tebe aby to dopadlo dobre.

zimajetu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz