Alopecia areata
Ahojte dievcata.... Som zufalaaaaa... Z noci do rana mi vypadali vlasy na 2 miestach... Su prekryte a nevidno to...ale je to tam.... Plesinky 6x6cm a 3x3cm.... Okamzite som behala ku koznej.... Zatial mi brali len krv, ta je ok, v pondelok stitnu zlazu (USG).... Este chcu po mne stolicua parazity... Ako je mi jedno co chcu, len nech mi pomozu... Vlasy mi priiiiiserne padaju a ja sa bojim aj poskrabat ☹ ☹ .... Kozna mi dala vodicku, vola saALPICORT F.... Och dievcata....zblaznim saaaa
@veronikazigova hej už som zasa
@ketrin3112 fuha, a uz ste zistili pricinu?
@veronikazigova nie doteraz nič
@veronikazigova celá plesata
@ketrin3112 neverim uplne ani jeden vlas na hlave??
@veronikazigova no vážne a všade všetky chlpy fuč
Ja už mám 5 rokov AA, tiež som bola na všelijaké vyšetrenia, dokonca mi aj vyrezali kúsok kože na hlave a len mi potvrdili čo som už vedela, že je to AA.. Všetko čo mi odporúčali mi až tak nepomáhalo.. Už asi dva roky používam Alpecin šampón, Parusan tonikum a beriem Celaskon, je to oveľa lepšie, no stále sa objaví nejaké nové ložisko.. 😏
Dievčatá, neviem nič zaručiť, ale viem o jednej žene, ktorá nemala 6 rokov vlasy na hlave (alopecia). Po niekoľkých mesiacoch užívania tekutých suplementov má dnes zarastenú hlavu svojimi vlasmi. Všetci, čo ju sledujeme, jej veľmi fandíme, pretože kto trochu čosi vie o alopecii, tak vie aj to, že to nie je žiadna sranda a obzvlášť pre ženu. Nebudem tu radšej písať konkrétne produkty, pretože treba povedať aj to, že si dala neskôr vyšetriť črevný mikrobióm a následne podľa toho upravila aj suplementy (začínala základnými a keďže ide o sieťový marketing, neviem, či nie je zakázané tu uvádzať konkrétne produkty). Jej fotky sa sem bez jej vedomia neodvážim dávať. Dôležité je tiež a ona to tvrdí, NIKDY SA NEVZDÁVAŤ a veriť, že vlasy opäť môžu narásť a to aj vtedy, keď už ani lekári tomu neveria.
@luluca619 zdravím ak je na FB môžem poprosiť ako sa volá
@opat123 ahoj, mna by velmi zaujimalo alo sa ti podarilo vyliecit. za akekolvek rady budem velmi vdacna... 🙏
@siobhan277 čo sa týka alopecia žiadnom už druhý rok bez jediného vlásku a chlpka na tele
@luluca619 pozdravujem, mohla by som aj ja poprosit nejaky kontakt na nu, napr na ten fcb, ak je teda ochotna poradit a nebude jej to to vadit, vdaka 🙂
Kuse ložiska vo vladoch
Ahojte, ako dlho ste si aplikovali Alpicort F na hlavu ? Narástli vám vlasy aj pod šatkou? Nesparovala sa vám pod ňou pokožka hlavy ? Mám obavy, aby som si ešte viac neuškodila. Prvú lysinu som si objavila pred šiestimi týždňami, za ten čas mi na hlave ostalo už len asi štvrtina vlasov. Je to na zbláznenie. Všetky vyšetrenia zatiaľ na nič nepoukázali, len na stres, ktorý som si teda riadne dlho pestovala.

@ketrin3112 ďakujem vyskúšam zajtra idem kožnej je ochotná ma prijať potom ti napíšem ako som dopadla. Začala ma strašne svrbet hlava tak povedala nech prídem že sa musí pozrieť.