Alventa - skúsenosti, rady, recenzie,postrehy

rasticek7777
31. júl 2020

Ahojte,

niečo vyše mesiaca užívam AD Alventa, prvé dva týždne boli otrasné (kto vie o čom hovorím, chápe), teraz je to už relatívne fajn... Sú to moje prvé AD, nemám s tým žiadne skúsenosti, začal som s 37,5mg, teraz som na 150mg (2x75mg denne). Depresie nemám, no neviem, či som od nich očakával priveľa, alebo toto je celá "zmena" ktorú ich užívanie poskytuje... Pýtam sa to z dôvodu, že som čítal skúsenosti iných, aké fantastické zmeny nastali, "cítim sa super, viac rozprávam, smejem sa, je zo mňa iný človek atď" 🙂. (obrazne povedané).
Depresie síce nemám, čo je super, no okrem toho nejaké extra zmeny nevnímam... Je šanca, že niečo vyše mesiaca je ešte krátka doba? Môže ešte nejaká pozitívna zmena nastať? Vnímam to tak,že necítim sa síce zle, no mohlo by to byť aj lepšie...hlavne v spoločnosti... Taktiež mám pocit, že by som sa cítil rovnako, keby som ich nebral (čo je otázne).
Budem vďačný za každú reakciu skúsenejších v tejto oblasti, Vaše skúsenosti a podobne. Za každú reakciu vopred ďakujem.
Čaute ;)

apolka77
31. júl 2020

@rasticek7777 tieto som sice neuzivala ale ine s ucinnou latkou paroxetin no pamatam ze asi az po 5-6mesiacoch som sa citila ako zdravy, stastny clovek...cize mam skusenost ze to trva ovela dlhsie ako vravia dr.,alebo knihy...ta zmena bola pomala ale stala zato,,niekto by to mozno nevydrzal a skusal nove AD ale ja som nechcela byt pokusny kralik kedze kazdy mesiac som sa citila kus lepsie a verila ze raz pride aj to co cakam.,,

rasticek7777
autor
2. aug 2020

@apolka77 dakujem za odpoved, mohol by som Ti nejak sukromne napisat? neviem sa tu moc orientovat, heh 🙂 😎

apolka77
2. aug 2020

@rasticek7777 ano jasne

ticko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rasticek7777
autor
2. aug 2020

@ticko nevies ako dlho?

ticko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janula2511
14. feb 2021

Ako ste sa cítili pred užívaním ad a ako sa cítite pri užívaní? Myslím stavy ako búšenie srdca točenie hlavy slabosť nechuť niečo robiť.

wikki123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz