icon

Ambulancia akupunktúry - MUDr. Ašot Karapetian

denisn
5. jan 2017

Ahoj chcem sa len spytat ci mate nejake skusenosti s tymto panom ci uz dobre alebo zle. Budem vdacny ak ich napisete.

aga11
20. jan 2018

@denisn

Dobry den chcem saopytat či ste mali niektoproblem s trpnutím ruk aci stepo navsteve u tohto pana pocitili zepšenie. Dakujem za odpovede.

karkana
21. jan 2018

@aga11 ano kolegyňa mala taký problém, pomohlo jej to

aga11
21. jan 2018

A pomohlo po prvom raze alebo ho musela navštíviť viackrát?

aga11
21. jan 2018

@karkana a pomohlo jej to po prvom raze alebo musela ísť viackrát?

karkana
21. jan 2018

@aga11 ako kto, muž chodí s krčnou raz,,,,,,,,,,,,a uľaví sa mu, ona bola asi dva alebo tri krát

aga11
22. jan 2018

Dakujem, už som bola dnes aj ja....asi este pojdem tento tyžden.

certi
22. jan 2018

ja som bola s krcnou 4x, vzdy potom mi bolo este horsie a nepomohlo mi to vobec....s krcnou sa nema manipulovat vobec, aj som ho na to upozornovala, ze mam vysunute platnicky a kludne mi trhal tou hlavou

aga11
26. jan 2018

@certi A aj Vam trpli ruky?

certi
26. jan 2018

@aga11 skor take krce v prstoch

pajka95
31. jan 2018

Ahojte, ako to funguje u tohto doktora??? treba sa objednať? alebo len prísť?? Koľko ste taku neho platili??? :D

aga11
31. jan 2018

@pajka95 netreba sa objednávať....stačí prísť najneskôr 17.00 hod....berie tak 12-15 eur

jajabajamaja
21. mar 2018

@certi ja mam pretrhnutú platničku tzv.prolaps disku, žiaľ po návšteve tohto pána doktora sa nemôžem už druhý deň pohnúť. Myslim si, že akupunktúra bola Ok ale nemal ma čo naprávať. Žiaľ konzultovala som to s neurochirurgom aj neurológom a obidvaja ostali zhrození a šokovaní že prečo sa ma dal "naprávať" Nález mam zhoršený takže Akupunktúra ano naprávanie urcite nie!!!

certi
21. mar 2018

@jajabajamaja no otras.........inak mne ani akupunktura ani akupresura nic nepomohla..on to picha hocikde, nie rovnomerne...na aky bok lahnes, tak napicha....

jajabajamaja
22. mar 2018

@certi ja som naprosto nemobilná, najnovšie hospitalizovaná v. nemocnici kde do mna pichajú kortikoidy 😔 Poriešil ma teda pán doktor poriadne ..... Už nikdy viac! Ku akupunktúre si nedovolím povedať nic kedže to bola moja prvá v živote ale spôsoby tohto pana doktora su drsne.

certi
22. mar 2018

@jajabajamaja no do kelu...ja som bola na infuzie, tiez kortikoidy, ale pomohli len tie tri dni ,kedy mi ich davali, inak som tam kde som bola, kazdodenne bolesti uz rok

karaiova
7. apr 2019

@mandala77 Ahoj chcela by som sa opýtať ci to pomáha aj na platničky bolí ma práva strana a dosť ma to obmedzuje pri práci. Ďakujem

karaiova
19. júl 2019

@mandala77 Dobrý deň prosím Vás o radu ja mám problém s platničkami či aj s týmto vie pan doktor pomôcť. Ďakujem.

karkana
19. júl 2019

@karaiova áno ,vie ale mne pomáha najviac cvik sm systém,pohladajte si

karaiova
19. júl 2019

@karkana ďakujem

zaraforme
8. nov 2019

@aga11 Ahoj, ako si na tom teraz? Pomohol ti p.dr? Tiež mi trpnu ruky, aj ja ťahajú akoby nejaká šľacha a nohy tiež. Chcem ísť k nemu ale dosť sa bojím 😖🤔

miskaaa89
22. jan 2020

Cena je aká?

anmm
10. máj 2020

Niekomu možno pán doktor pomohol. Prikladám našu skúsenosť. Mama mala mierne bolesti chrbtice, po návšteve pána doktora sa jej rapídne zhoršili. Momentalne je v nemocnici s tromi rôznymi diagnózami chrbtice, vyskočila jej platnička a tlačí na nerv tak, že jej nezabera ani tramal! Po otazke od pani doktorky, či jej to niečo spustilo, priznala návštevu chiropraktika. Pani doktorka okamžite vedela o koho ide a sama spomenula pána Karapetiana, takže pacientov čo skončia zle od pána doktora nie je málo!!!D pozor na to ku komu idete aby ste neskoncili nakoniec na operačnom stole.

zaba22
3. aug 2020

@karaiova prosím vás,bolí vás pravá strana komplet? Ruka, noha, hlava či len chrbát? Dakujem

veronikam29
16. aug 2020

Mne pán doktor veľmi pomohol. Mala som migrény 3 roky vkuse. Skoro každý deň. Chodila som po neurológiách, na MR,... Nevedela som čo ďalej. Odporučila mi ho známa, tak som sa objednala a hneď na druhý týždeň ma zobral. Bola som u neho pred mesiacom a migrénu som naspäť nemala. Napichal mi ihličky do hlavy, krku. Pól hodinku som tam ležala a potom ma napravil/popukal. Takto dobre som sa dlho necítila.

veronikam29
16. aug 2020

@miskaaa89 cena je 15€ na prvýkrát, ak budeš potrebovať viac sedení tak potom po 10€.

ckatka
16. aug 2020

Nám dával otca dokopy po mrtvici. Spravil co sa dalo aby aspoň chodil a ako tak hovoril. Aj s bratrancom tam boli po autonehode, chválili ho

bela908
11. feb 2021

Dobry večer chcela by som sa spytat pomahlo by mi to aj trojklanny nerv ?

mszv
26. feb 2021

@karkana ahoj, ako často a dlho cvičíš sm systém? Mne to nejako nezaberá zatiaľ. Mam problém s krcnou chrbticou.

danka123
26. feb 2023

@mandala77 ahoj poprosím Ťa mozes mi dat typ kto Ti pomohol s chrbticou ?
Ďakujem veľmi pekne.
Daniela

8611
25. jan 2024

Ahojte....otvaram staru temu...prosim vas...chodite nadalej k tomuto doktorovi??? Prosim vas komu pomohol?a akoho este viac do....l ? Dakujem