Ambulancia akupunktúry - MUDr. Ašot Karapetian
Ahoj chcem sa len spytat ci mate nejake skusenosti s tymto panom ci uz dobre alebo zle. Budem vdacny ak ich napisete.
A pomohlo po prvom raze alebo ho musela navštíviť viackrát?
Dakujem, už som bola dnes aj ja....asi este pojdem tento tyžden.
ja som bola s krcnou 4x, vzdy potom mi bolo este horsie a nepomohlo mi to vobec....s krcnou sa nema manipulovat vobec, aj som ho na to upozornovala, ze mam vysunute platnicky a kludne mi trhal tou hlavou
Ahojte, ako to funguje u tohto doktora??? treba sa objednať? alebo len prísť?? Koľko ste taku neho platili??? :D
@certi ja mam pretrhnutú platničku tzv.prolaps disku, žiaľ po návšteve tohto pána doktora sa nemôžem už druhý deň pohnúť. Myslim si, že akupunktúra bola Ok ale nemal ma čo naprávať. Žiaľ konzultovala som to s neurochirurgom aj neurológom a obidvaja ostali zhrození a šokovaní že prečo sa ma dal "naprávať" Nález mam zhoršený takže Akupunktúra ano naprávanie urcite nie!!!
@jajabajamaja no otras.........inak mne ani akupunktura ani akupresura nic nepomohla..on to picha hocikde, nie rovnomerne...na aky bok lahnes, tak napicha....
@certi ja som naprosto nemobilná, najnovšie hospitalizovaná v. nemocnici kde do mna pichajú kortikoidy 😔 Poriešil ma teda pán doktor poriadne ..... Už nikdy viac! Ku akupunktúre si nedovolím povedať nic kedže to bola moja prvá v živote ale spôsoby tohto pana doktora su drsne.
@jajabajamaja no do kelu...ja som bola na infuzie, tiez kortikoidy, ale pomohli len tie tri dni ,kedy mi ich davali, inak som tam kde som bola, kazdodenne bolesti uz rok
Cena je aká?
Niekomu možno pán doktor pomohol. Prikladám našu skúsenosť. Mama mala mierne bolesti chrbtice, po návšteve pána doktora sa jej rapídne zhoršili. Momentalne je v nemocnici s tromi rôznymi diagnózami chrbtice, vyskočila jej platnička a tlačí na nerv tak, že jej nezabera ani tramal! Po otazke od pani doktorky, či jej to niečo spustilo, priznala návštevu chiropraktika. Pani doktorka okamžite vedela o koho ide a sama spomenula pána Karapetiana, takže pacientov čo skončia zle od pána doktora nie je málo!!!D pozor na to ku komu idete aby ste neskoncili nakoniec na operačnom stole.
Mne pán doktor veľmi pomohol. Mala som migrény 3 roky vkuse. Skoro každý deň. Chodila som po neurológiách, na MR,... Nevedela som čo ďalej. Odporučila mi ho známa, tak som sa objednala a hneď na druhý týždeň ma zobral. Bola som u neho pred mesiacom a migrénu som naspäť nemala. Napichal mi ihličky do hlavy, krku. Pól hodinku som tam ležala a potom ma napravil/popukal. Takto dobre som sa dlho necítila.
@miskaaa89 cena je 15€ na prvýkrát, ak budeš potrebovať viac sedení tak potom po 10€.
Nám dával otca dokopy po mrtvici. Spravil co sa dalo aby aspoň chodil a ako tak hovoril. Aj s bratrancom tam boli po autonehode, chválili ho
Dobry večer chcela by som sa spytat pomahlo by mi to aj trojklanny nerv ?
Ahojte....otvaram staru temu...prosim vas...chodite nadalej k tomuto doktorovi??? Prosim vas komu pomohol?a akoho este viac do....l ? Dakujem

@denisn
Dobry den chcem saopytat či ste mali niektoproblem s trpnutím ruk aci stepo navsteve u tohto pana pocitili zepšenie. Dakujem za odpovede.