Ambulancia akupunktúry - MUDr. Ašot Karapetian
Ahoj chcem sa len spytat ci mate nejake skusenosti s tymto panom ci uz dobre alebo zle. Budem vdacny ak ich napisete.
@kylitom2811 nikto novy nepisal...ze ake maju skusenosti
@8611 prave tam idem na 15:00 som objednana.Snad pomoze
@kylitom2811 prosim dajte potom vediet.dakujem
@8611 No poviem Vam,su vo mne rozporuplné pocity.Po prichode ma pani sestricka ulozila na postel v miestnosti v ktorej boli dalsie asi 4 lozka(mozno 5,nie som si ista) rozdelene len plachtami,takou polnou nemocnicou by som to nazvala.Sestricka na mna pozrela a uz z pohladu usudila,ze mam problem s krcnou chrbticou,popytala sa ma kde ma to boli a ake ine tazkosti okrem bolesti mam,mala som si lahnut na zdravu stranu.Po chvili prisiel p.doktor,sestricka mu v skratke povedala ake mam tazkosti a v priebehu 10 sekund mi napichal asi 8 ihliel po tele,bez slova,bez otazok.Nechal ma tak lezat asi 30 minut potom mi sestricka doniesla lampu,ktorou mi nahrievala bolestivu cast chrbta.A po zhruba dalsich 15 minutach prisiel doktor,povyberal ihly,popukal mi chrbat,utrusil par smevnych viet a hotovo.Zaver z mojho pohladu:Zjavne ma vela pacientov,takze to robi ako na beziacom pase,nestihaju sa viest nejake zdvorilostne debaty,a v podstate anamnezu poviete sestricke.Dezinfikovanie ihiel:neviem posudit ci k niecomu takemu dochadza,nevidela som ako to maju opatrene,ale po mojom odchode zostali moje ihly polozene na parapete okna🤷♀️.V chrbte mi popraskalo vydatne,ale nejaku zasadnu ulavu som zatial nepocitila.Na stredu mam ďalší termín tak uvidim.Ak ocakavate taku tu nasu Slovensku"profesionalitu" a nejaku odbornu diagnostiku,tak to tam nenajdete.Ale ak verite akupunktúre a sile ponapravania,tak to stoji za skúšku. V cakarni respektive v predsieni som sa pytala ludi co tam boli ci im pomohol a vsetci do jedneho povedali,ze ano.Tolko moja skusenost.
Zdravim.Pre upresnenie este posem:Po tyzdni som dnes bola opat,dnes som si uz stihla vsimnut aj detailnejsie ako to tam funguje.Ihly dezinfikuje p.sestricka(chvala bohu) a pokial ide o to ci mi to pomohlo tak musim povedat,ze sa mi podstatne ulavilo.Chodila som cely ten cas sice aj na rehabky takze neviem do akej miery je to zasluha lekara a do akej miery zasluha rehabky ale po dvoch mesiacoch na Skudexe a Tramaprane konecne dokazem v noci spat a dokonca som si uz dva dni nevzala ziadne lieky od bolesti kedze ma to uz len pobolieva.Podla mna to za skusku istotne stoji.
@kylitom2811 ďakujem veľmi pekne
Mám chronický zápal trojklanného nervu. Keď ma to chytí, tak od bolesti leziem po stene. Nemôžem vôbec fungovať. Vtedy hľadám, kto mi pomôže. Našiel som Mudr. Karapetiana. Naposledy mi ihličky vydržali pol roka. Teraz musím ísť zas. Dúfam, že to zaberie.

@8611 Aj mna by to zaujimalo
MAM velke bolesti od lopatky cez krk az po prave rameno.Fyzio nezabrala,tramal,skudexa tiez nie.Ortoped nič,zajtra mam ist k nemu ale mam obavy aby mi mebolo horsie.