icon

Antidepresíva Brintelix - neúčinnosť pri neurogénnej tetanii

1. máj 2025

Ahojte idem na vás z otázkou kto trpí silnou neurogennou tetaniou (klasické stavy bolest hlavy tlaky slabosť silná až do odpadnutia silná únava …) a má antidepresíva ktoré nepomáhajú ? Ja mám druhé brintelix a vôbec necítim úľavu ale že žiadnu. Neviem či ešte počkať či nezaberú alebo to riešiť. Príde mi že mi tie stavy brutálne zhoršili potrebujem v práci fungovať ale nedá sa to. Ďakujem za každú radu

dominikakoll
1. máj 2025

Ja som ich uzivala 2 roky, jediné čo, tak tlmili moju ,,energiu,,. Bola som kludnejsia. Ale na tetaniu mi nepomohli, ja mám hyperventilacnu.

autor
1. máj 2025

Tak neviem čo teraz lebo už som ich raz menil zo sertralinu lebo vôbec mi nesadli bolo mi zle a dal mi tieto psychiater

roxy2
1. máj 2025

Ako dlho ich užívaš?

dominikakoll
1. máj 2025

Ono mne z nich bolo zle dosť dlho. Musela som ich vyslovene uprostred jedla vypiť. A teda treba aspoň 3 mesiace

autor
2. máj 2025

@roxy2 mesiac ale zatial ani trochu nepociťujem predtým som mal ten sertralin alebo ako sa to vola @dominikakol nemám problém žeby mne bolo s nich zle ale potrebujem v robote fungovať a furt mám tlaky v hlave trasie má slabo mi je spal by som furt

roxy2
27. máj 2025

Ahoj, je ti už lepšie?

autor
1. jún 2025

Necítim stále účinok