Antidepresíva Brintelix - neúčinnosť pri neurogénnej tetanii
Ahojte idem na vás z otázkou kto trpí silnou neurogennou tetaniou (klasické stavy bolest hlavy tlaky slabosť silná až do odpadnutia silná únava …) a má antidepresíva ktoré nepomáhajú ? Ja mám druhé brintelix a vôbec necítim úľavu ale že žiadnu. Neviem či ešte počkať či nezaberú alebo to riešiť. Príde mi že mi tie stavy brutálne zhoršili potrebujem v práci fungovať ale nedá sa to. Ďakujem za každú radu
Tak neviem čo teraz lebo už som ich raz menil zo sertralinu lebo vôbec mi nesadli bolo mi zle a dal mi tieto psychiater
Ako dlho ich užívaš?
Ono mne z nich bolo zle dosť dlho. Musela som ich vyslovene uprostred jedla vypiť. A teda treba aspoň 3 mesiace
@roxy2 mesiac ale zatial ani trochu nepociťujem predtým som mal ten sertralin alebo ako sa to vola @dominikakol nemám problém žeby mne bolo s nich zle ale potrebujem v robote fungovať a furt mám tlaky v hlave trasie má slabo mi je spal by som furt
Ahoj, je ti už lepšie?
Necítim stále účinok

Ja som ich uzivala 2 roky, jediné čo, tak tlmili moju ,,energiu,,. Bola som kludnejsia. Ale na tetaniu mi nepomohli, ja mám hyperventilacnu.