Antikoncepcia počas dojčenia ženy s vrodeným trombofilným stavom

reni666
25. júl 2019

Ahojte, máte niektorá antikoncepciu ktorá sa smie aj počas dojčenia a s vrodeným trombofilným stavom? Pýtala som sa gynekologičky na kontrole po šestonedelí ale hneď ma odbila, že radšej mám otehotnieť lebo je to rizikové ale mne sa zdalo, že sa len ponáhľala a nechcela to rozoberať.

pininka1
25. júl 2019

@reni666 mne to zistili až pri treťom tehotenstve a jednoznačne mi neodporúčali tabletky, ale vraj teliesko môžem. No to by som si ja nedala ani za nic.

reni666
autor
25. júl 2019

@pininka1 ja som tiež rozmýšľala nad telieskom ale tie nehormonálne sú asi medené a na meď mám alergiu. A tiež muž nechce aby som mala teliesko. Brala som tabletky 3 roky a nič mi nebolo ale nechcem riskovať.

pininka1
25. júl 2019

@reni666 jasné, ja som tiež brala rok, nevediac o tom čo mi je a nič mi nebolo, ale už by som.nebrala. Ale ja som bola po troch cisárskych, dala som sa sterilizovať. Inak si vždy dal muž pozor, takto sme fungovali roky rokuce

nina004
27. júl 2019

@reni666 Moj gynekolog prvy aj druhy mi HAK predpisat nechcel prave koli trombofilii. Brala som HAK cca 3 roky, ked mi zistili trombofiliu a to som skoncila v nemocnici koli zacinajucej tromboze v 23-ke.Ja by som si uz nikdy do pusy tuto tabletku nedala. Segra ma tiez trombofiliu a doktor jej tabletky v pohode predpisal, dal jej nejaku slabsiu antikoncepciu. A nic jej po nej nebolo. Ale podla mna je to vzdy riziko.