Arytmia v 17-tich.
Ahojte,som chlapec, mám 17 rokov a asi týždeň mi rýchlo bilo srdce.Bol som 2 dní v nemocnici.Robili mi EKG vyšetrenie sinousova tachykardia v prvý deň...nemohol som späť,pulz 120 v prvý deň...druhý deň 94, diagnóza sinousova arytmia...pravidelne mi merali tlak, takže tlak mam celkom v poriadku...zobrali mi krv, moč,v pondelok mame zavolať že či to nieje spôsobené štítnou žľazou,odporúčanie ísť na kardiológiu, dosť sa bojím,som v strese... bojím sa že mi zlyhá srdce alebo dostanem infarkt počas spánku...je to v mojom veku nebezpečné... strašne sa bojím
@iwesska dobre,neodpadavam zatiaľ...ale trochu som bol zadychany kým som došiel na chatu ale je pravda že je to ďaleko... keď som bol na chate a chodil som hore dole tak som na to skoro vôbec nemyslel
@martin4455 ako si dnes na tom

Pokial nemas problem so stitnou,tak ti v 17r.ani lieky na dlhodobe uzivanie nedaju. Betablokatory su vacsinou na cely zivot,tak treba oddialit ten cas uzivania. Mne to tiez zacalo takto v 17r.a proste mi internista aj kardiolog povedali,ze sa s tym mam naucit zit a vybavene. Prve co ti kardiolog povie je zmena zivot.stylu,sport,vela sportu,to tep spomali. Ak neodpadavas pri tom,vladzes s dychom,tak to riesit netreba. Ano,kardio vysetrenie je potrebne. Ale do septembra len nemozes lezat na posteli a pocitat pulz🙈 Z toho si unaveny,ze sa tak sledujes. Co robis teraz cez prazdniny? Sportujes? Brigadujes? Ak nie,tak sup nejaku najst? Ja som mala zachvaty 150-160 v tvojom veku. Ani hospitalizovana som nebola,ani na kardiu,len ekg, krv mi brali a dali cosi na upokojenie a povedali,ze som zdrava. A hned ako som nasla brigadu a zamestnala hlavu,tak mi bolo ovela lepsie.