icon

Arytmia zo stresu

19. jún 2022

Pochodila som už x vyšetrení. Štítna v poriadku, kardiológa vraj tiež v poriadku, neurológia . Už neviem na koho sa obrátiť. Asi len psychiater. Posledný môj zážitok pri čakaní na endokinologii mi prišlo zle tlak 140/85 a pulz 112 pocit na odpadnutie a pocit nervozity. To by som ako tak predýchala ale ten záchvat arytmie niečo neskutočne. Cítila som ako mi neskutočne chaotický bije srdce. Myslela som,že ujdem z čakárne. Stretol sa s tým niekto aby mu stres zapríčinil takéto stavy,alebo je fakt za tým problém so srdcom. Vraj mám prolaps miteralnej chlopne ale to od detstva a teraz lekárka počula ak šelest. Nikdy som takéto problémy nemala a bojím sa,že fakt na tú arytmiu zomriem.30 mám vyšetrenie opäť u kardiológa.dakujem za prípadné názory alebo rady.

Strana
z2
sisamisaaa
Autor odpoveď zmazal
mikimausikova
19. jún 2025
@luccija

Netusim...pytaj sa lekarov.Magnezium mozno liek...betablokatory mala kamoska a lieky na uzkost.Nevsimat si predychat...je to tazke viem kamoska ma extrasystoly arytmiu vsrtko...

@luccija beta-blokator mi skoro poškodil. Bolesti žalúdka, viac búšenie. To sú len také krycie lieky.

Strana
z2